Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision η Ελλάδα

Στον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision, στις 25 Μαΐου, θα εμφανιστεί η Ελλάδα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στο Όσλο!

Η χώρα μας κληρώθηκε να διαγωνιστεί με: Σερβία, Φινλανδία, Ρωσία, Σλοβακία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Λετονία, Εσθονία, Ισλανδία, Μάλτα, Πορτογαλία, FYROM, Λευκορωσία, Βέλγιο, Πολωνία και Αλβανία.
Στον ίδιο ημιτελικό θα εμφανιστούν η Γερμανία και η Ισπανία, οι δύο από τους λεγόμενους «Big 4», που δεν μπήκαν στην διαδικασία της κλήρωσης.
Στον δεύτερο ημιτελικό (27 Μαΐου) θα διαγωνιστούν:

Ελβετία, Λιθουανία, Σουηδία, Δανία, Αζερμπαϊτζάν, Ισραήλ, Αρμενία, Γεωργία, Τούρκια, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος και Ρουμανία.
Σε αυτόν τον ημιτελικό θα διαγωνιστούν οι άλλοι δύο από τους «Big 4», η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία, καθώς και η διοργανώτρια Νορβηγία.

Όπως προέκυψε επίσης από κλήρωση, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς.
Η ακριβής σειρά εμφάνισης θα προκύψει από νέα κλήρωση, στις 22 Μαρτίου, οπότε και θα συναντηθούν οι αποστολές κάθε χώρας.

Μέχρι τότε, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις 26 Φεβρουαρίου οπότε και θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα 9 τραγούδια που επιθυμούν να μας εκπροσωπήσουν, ενώ η μεγάλη βραδιά της επιλογής θα γίνει στις 10 Μαρτίου!



''star.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου