Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά

Σαρώνει η αστυνομία τα στέκια και τις πιάτσες που διακινούνται ποσότητες ναρκωτικών στο Ηράκλειο με τις συλλήψεις ήδη να έχουν φτάσει τις δέκα μέσα λίγα 24ωρα.
Ο πόλεμος ανάμεσα στους άνδρες της αστυνομίας και τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών συνεχίζεται αμείωτος. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν άλλα πέντε άτομα που βρέθηκαν να κατέχουν μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης του Ηρακλείου, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ συνέλαβαν συνολικά πέντε άτομα ηλικίας, 23, 24, 26, 33 και 58 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη.

Οι πέντε αυτοί άνδρες έρχονται να προστεθούν στις συλλήψεις της προηγούμενης εβδομάδας, όταν άλλοι επτά είχαν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. γιατί είτε μοίραζαν… θάνατο στην πόλη του Ηρακλείου, είτε βρέθηκαν να κατέχουν ναρκωτικά.
Τρόμος

Οι έμποροι ναρκωτικών έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλη την Κρήτη, με την κατάσταση να μοιάζει εκτός ελέγχου και την Αστυνομία, με τα μέσα που διαθέτει και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει - όπως τονίζουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του Σώματος - προσπαθεί να επιτελέσει όσο καλύτερα μπορεί το έργο της.
Οι πολίτες από την πλευρά τους, ζουν μέσα σε κλίμα φόβου και είναι χαρακτηριστικό, ότι κάποια σημεία του Ηρακλείου, το βράδυ, είναι απαγορευμένες περιοχές για τους διαβάτες, αφού μετατρέπονται σε στέκια διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σημεία όπου συχνάζουν έμποροι και ναρκομανείς.


Σημεία, τα οποία η αστυνομία αγωνίζεται να «καθαρίσει», μέσα από ελέγχους και οργανωμένες επιχειρήσεις. Από αυτές των προηγούμενων ημερών οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 370 grm ηρωίνη, μικροποσότητα κάνναβης και 5.605 ευρώ το οποίο φαίνεται ότι προέρχεται από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.



Του Ανδρέα Κριτσωτάκη ΤΟΛΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου