Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ο 13ος κέρινος Μάικλ Τζάκσον

Το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό αποκάλυψε τη φιγούρα του Μάικλ Τζάκσον, σε μία πόζα από τις εμφανίσεις της περιοδείας που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει λόγω του θανάτου του.
Η φιγούρα πάρθηκε από αφίσα της συναυλίας.
Πρόκειται για την 13η φιγούρα του Τζάκσον που εκτίθεται στο μουσείο. Οι γλύπτες του είχαν ξεκινήσει την κατασκευή του ομοιώματος πριν από 4 μήνες και σκόπευαν να κάνουν την αποκάλυψη με το ξεκίνημα της περιοδείας του "βασιλιά της ποπ'', με τίτλο "This is It".
Μόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ -με παρουσία στο θρόνο εδώ και 60 χρόνια- έχει "εμφανιστεί" περισσότερες φορές στο μουσείο Τισό.

Η εκπρόσωπος του μουσείου Λιζ Έντουαρντς τόνισε ότι "είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για μια προσωπικότητα για να έχει ομοίωμα τόσες πολλές φορές. Ο Μάικλ Τζάκσον, όμως ήταν μοναδικός και η φήμη του τον έκανε ως ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια εδώ."

Το μουσείο του Λονδίνου έχει άλλα δύο ομοιώματα του Τζάκσον, ένα σε ένα από το θέμα του άλμπουμ "Thriller" και ένα από το "Dangerous". Τα άλλα 10 είναι στα μουσεία Τισό σε όλο τον κόσμο.

Το μουσείο δήλωσε ότι αποφάσισε να προχωρήσει στην αποκάλυψη μετά το θάνατο του "βασιλιά της ποπ" ως "φόρο τιμής σε έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς όλων των εποχών και για να γιορτάσουν την καταπληκτική σταδιοδρομία 40 ετών."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου