Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Δύο νέα κρούσματα του ιού στο ΠΑΓΝΗ αλλά χωρίς σημασία...

Δύο νέα κρούσματα του νέου ίου της γρίπης των χοίρων εισήχθησαν χθες στο ΠΑΓΝΗ, αυξάνοντας τη λίστα των θυμάτων.
Ωστόσο για άλλη μία φορά ο διοικητή
ς του ΠΑΓΝΗ κ. Μελάς δηλώνει ότι «δεν συντρέχει λόγω ανησυχίας, καθώς και αυτά τα κρούσματα αλλά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα με την Ηρακλειώτισσα, είναι απλώς κρούσματα του υιού της γρίπης, που τους έχουν χορηγηθεί το αντιβιοτικό Tami flu».
Αναφερόμενος στα δύο χθεσινά κρούσματα ο κ. Μελάς είπε: «Σταματάμε να ασχολούμαστε και να κάνουμε ανακοινώσεις, διότι ξαφνι
κά έχει δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά. Είναι μία γρίπη και τίποτα περισσότερο».
Έτσι, λοιπόν, μας είπε κλείνοντας: «Δεν ξανακάνουμε δημόσιες ανακοινώσεις παρά μόνο αν έχουμε κάτι πιο ιδιαίτερο», θέλοντας να μας δείξει ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Εντούτοις θα πρέπει να αναφέρουμε ότι χθες στο αεροδρόμιο τα μέτρα ασφαλείας και οι οδηγίες προς τους επιβάτες ήταν αυξημένα, μετά την είδηση ότι προσεβλήθη από τον υιό νεαρή γυναίκα η οποία εργάζεται ως υπάλληλος της ιδιωτικής ασφάλειας του αεροδρομίου. Έτσι όποιος ταξίδευε έβλεπε τους υπάλληλους του αεροδρομίου να φορούν ειδικές μάσκες και γάντια.
Οι επιβάτες πάντως δεν έδειξαν να ανησυχούν ιδιαίτερα, μιας και τα συμπτώματα είναι πιο ήπια από άλλες χώρες του κόσμου.


Εφημερίδα τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου