Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ξεκινά σήμερα στην Αγία Γαλήνη το Beach Volley Masters 2009

Ξεκινούν σήμερα στην τουριστική περιοχή της Αγίας Γαλήνης του δήμου Λάμπης το τρίτο τουρνουά beach volley Masters 2009 που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός σε επίπεδο Κρήτης με την συμμετοχή σημαντικών αθλητών μεταξύ των οποίων και η Βάσω Καρατάσιου.
Δύο γήπεδα στην πλατεία της Αγίας Γαλήνης και ένα βοηθητικό στην παραλία θα είναι στην διάθεση των φιλάθλων, οι οποίοι δωρεάν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους αγώνες, ενώ παράλληλα θα γίνονται και δωρεάν μαθήματα στους ενδιαφερόμενους.

Χθες οι διοργανωτές του πανελλήνιου σι
ρκουί beach volley Masters 2009 παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για το τουρνουά αναλύοντας την σημασία τους λλά και τα οφέλη για την πανελλήνια προβολή της Αγίας Γαλήνης.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Λάμπης Γιάννης Ταταράκης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ανάληψη της συνδιοργάνωσης των αγώνων αυτών εντάσσεται στα πλαίσια μιας σταθερής προσπάθειας της δημοτικής αρχής για την καλλιέργεια αξιών όπως είναι ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός και της αξιοποίησης των φυσικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας. Θεωρούμε ότι η ενασχόληση με κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα έχει ευεργετικές συνέπειες όχι μόνο στην σμίλευση της προσωπικότητας του ατόμου αλλά και στους περισσότερους τομείς του συνόλου τις κοινωνίας».
Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος, διευθυντής των διοργανώσεων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διοργάνωση αλλά και για την συμμετοχή πολλών κρητικών ομάδων στο τουρνουά. «Οι αγώνες κρατούν τρεις μέρες και είναι το πρώτο τουρνουά που έχουμε νυχτερινά παιγνίδια. Είναι ελληνική πρωτοβουλία αυτό, έχει γίνει μόδα και εφαρμόστηκε και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο κόσμος στην Κρήτη ευελπιστούμε να το αγκαλιάσει το άθλημα. Είναι δωρεάν για όλους. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστούμε το δήμο Λάμπης και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν καλά.
Η Βάσω Καρατάσιου θα βρίσκεται εδώ από την Παρασκευή για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα γίνεται παράλληλα. Ο πρώτος και ο κύρος παράγοντας που κρίνει την επιτυχία των αγώνων είναι η συμμετοχή».
Ο Αντώνης Τσουρδαλάκης, αντιδήμαρχος Λάμπης αναφέρθηκε στο οργανωτικό κομμάτι και κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στους αγώνες.
Συγκεκριμένα είπε «Έχουμε δύο γήπεδα στην πλατειά, το κεντρικό που έχει κατασκευαστεί με μεταφορά άμμου και κατασκευή κερκίδων 800 ατόμων και ένα βοηθητικό στην παραλία. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει εδώ να απολαύσει και να χειροκροτήσει τους κορυφαίους αθλητές».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουλίου
09:00-17:00 Προκριματικά
Παρασκευή 10 Ιουλίου
09:00-22:00 Αγώνες Κυρίως Ταμπλώ
Σάββατο 11 Ιουλίου
10:00 Προημιτελικοί Γυναικών 11:00 Προημιτελικοί Ανδρών 16:00 Ημιτελικοί Γυναικών** 17:30 Ημιτελικοί Ανδρών** 20:00 Τελικός Γυναικών** 21:00 Τελικός Ανδρών** Απονομές
* Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί με απόφαση του Τεχνικού Υπευθύνου.
** live Novasports

Ρεθυμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου