Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

3000 φίλοι του ΟΦΗ απόψε στο κέντρο του Ηρακλείου. "Μαχλά θεέ, πάρε την ΠΑΕ"

Μετά την μεσημεριανή αποκαλυπτική (γράψαμε αναλυτικά) συνέντευξη του Νίκου Μαχλά ο κόσμος του ΟΦΗ έδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή του στον παλαίμαχο άσο.
Εντυπωσιακό σε όγκο και παλμό το συλλαλητήριο των οπαδών, περίπου 3.000 συγκεντρώθηκαν απόψε στην πλατεία Ελευθερίας και έστειλαν το μήνυμα της άμεσης αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην αγαπημένη του ομάδα.
"Μαχλά θεέ πάρε την ΠΑΕ", ήταν το αποθεωτικό σύνθημα για τον Νίκο Μαχλά.
Η πρωτοφανής σε όγκο και παλμό συγκέντρωση εξελίχθηκε αργότερα σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, με κατάληξη το δημαρχείο της πόλης, όπου οι οπαδοί του ΟΦΗ εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για την απαθή στάση του δημάρχου Γιάννη Κουράκη.

Εμφάνιση δημάρχου και Ερασιτέχνη

Οι αντιδράσεις του κόσμου υποχρέωσαν τον Γιάννη Κουράκη να εμφανιστεί στο χώρο της συγκέντρωσης και να δεσμευτεί για συνάντηση με τους εκπροσώπους του συνδεσμιακού κινήματος του ΟΦΗ το απόγευμα της Παρασκευής σε δημοτική αίθουσα της πόλης του Ηρακλείου. Μάλιστα, συνομιλώντας με τους συνδεσμίτες αποκάλυψε ότι έχει και ο ίδιος κάνει κινήσεις για λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Εξάλλου, το μεσημέρι της Παρασκευής έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης (επίσης στόχος του συγκεντρωμένου πλήθους), προκειμένου να παρουσιάσει, όπως ισχυρίζεται, προτάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου