Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

2ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διοργανώνεται και φέτος από τη Fnac ο 2ος Μαραθώνιος Ψηφιακής Φωτογραφίας!
Αν έχεις πάθος με τη φωτογραφία και είναι ένας τρόπος να εκφράζεσαι καλλιτεχνικά, τότε είσαι έτοιμος να λάβεις μέρος στο 2ο Μαραθώνιο Ψηφιακής Φωτογραφίας στις 15 Μαΐου και να κερδίσεις μοναδικά δώρα! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ένας... μαραθώνιος διαγωνισμός για αποφασισμένους φωτογράφους, αρχάριους, έμπειρους, οικογένειες, φίλους, ένας μαραθώνιος ανοιχτός σε όλους όσους θέλουν να αφιερώσουν μια μέρα διασκέδασης στη φωτογραφία!


Στόχος του Μαραθώνιου

Θα έχετε 7 ώρες στη διάθεσή σας για να φωτογραφίσετε με το δικό σας εξοπλισμό ένα συγκεκριμένο θέμα που θα σας δοθεί το πρωί του Σαββάτου στη Fnac της επιλογής σας και να προσκομίσετε 3 φωτογραφίες της επιλογής σας στο τέλος της ημέρας.

Πρόγραμμα Μαραθωνίου

10.30: Συγκέντρωση στο κατάστημα Fnac της επιλογής σας όπου έχετε δηλώσει συμμετοχή (σημείο εκκίνησης). Καφές & Καλωσόρισμα. Επεξήγηση του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού και παράδοση ατομικού Kit Μαραθωνίου*.

11.00: Ανακοίνωση του θέματος του διαγωνισμού και έναρξη μαραθωνίου.

Από τις 17.00: Παράδοση 3 επιλεγμένων φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή στο κατάστημα Fnac όπου έχετε δηλώσει συμμετοχή.

Οι νικητές

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν από την κριτική επιτροπή και οι νικητές θα κερδίσουν δώρα, ενώ οι 20 καλύτερες θα αποτελέσουν έκθεση φωτογραφίας στο Forum της Fnac Αμαρουσίου & Μοναστηρακίου τον Ιούλιο. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας την 1η Ιουλίου στο Forum στη Fnac Μοναστηράκι.

Δώρα Νικητών:

1ος Νικητής: Φωτογραφική μηχανή SONY DSLR-A450L
2ος Νικητής: Φωτογραφική μηχανή SONY DSCW350
3ος Νικητής: Φωτογραφική μηχανή SONY DSCW310

Η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από έναν καθηγητή της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica Academy, ένα φωτογράφο του μεγαλύτερου ελληνικού site για τη φωτογραφία www.dpgr.gr και έναν εκπρόσωπο της Fnac.

Δηλώσεις συμμετοχής

Μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Fnac Μαρούσι, Μοναστηράκι και Γλυφάδα από τις 16 Απριλίου, online στο site www.fnac.gr ή στο site www.dpgr.gr, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής, την οποία θα πρέπει να την αποστείλετε στο email που αναγράφεται σ' αυτή.


Mε την υποστήριξη της SONY
Με τη συνεργασία της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica

Χορηγοί Επικοινωνίας

Dpgr & Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου