Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Η Σάσα Μπάστα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Αποκαλυπτική ήταν η Σάσα Μπάστα η οποία σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, στη σχέση με τη μητέρα της αλλά και στην κόντρα που έχει μέχρι σήμερα με τον πατέρα της.

Η τραγουδίστρια που δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που τρέφει για την μητέρα της, παραδέχτηκε ότι είναι το μοναδικό στήριγμα που έχει στη ζωή ενώ δήλωσε ότι πάνω απ’ όλα την θεωρεί και φίλη της.

Όσον αφορά την επάρατη νόσο που πέρασε η μητέρα της, αποκάλυψε ότι ήταν μία πραγματικά δύσκολη περίοδος στη ζωή της. «Πριν δεν ήξερα τίποτα για αυτό το θέμα» δήλωσε στη συνέντευξη.

«Ο αδερφός μου έχει μεγάλη ανάγκη τον πατέρα. Ακόμα και σήμερα του έχει μεγάλη αδυναμία», είπε για τις σχέσεις τους, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της είχε αναλάβει τα πάντα στην οικογένεια.

«Οι γονείς μου χωρίσανε τα βρήκανε και ξαναχωρίσανε», δήλωσε τονίζοντας ότι ο αδερφός της ήταν πιο ευαίσθητος με το θέμα του διαζυγίου.

Μιλώντας με σκληρά λόγια αποκάλυψε ότι όταν πριν από λίγα χρόνια αρρώστησε ο αδερφός της η ίδια τηλεφώνησε στον πατέρα της αλλά εκείνος της μίλησε άσχημα και όχι μόνο.

«Μου ζήτησε μέχρι και το αεροπορικό εισιτήριο. Ήρθε μέχρι το μαγαζί για να ζητήσει τα χρήματα», αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Σάσα Μπάστα.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου