Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Το νοσοκομείο Χανίων επισκέφθηκε ο νέος διοικητής της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης.

Την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να ενισχύσει τα νοσοκομεία της Κρήτης με την πρόσληψη 56 γιατρών έκανε γνωστή σήμερα ο διοικητής της 7ης υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης, Μάνος Φραγκιαδουλάκης, που το μεσημέρι επισκέφθηκε το νοσοκομείο Χανίων.

Ο κ. Φραγκιαδουλάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους προϊσταμένους όλων των τμημάτων και τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα. "
Στόχος μου, ως διοικητής της 7ης ΔΥΠΕ που αφορά την Κρήτη είναι η προσπάθεια να αναβαθμιστούν όλα τα ιδρύματα και όλες οι δομές κοινωνικής φροντίδας του νησιού," είπε ο κ. Φραγκιαδουλάκης, που αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες για να πληρωθούν οι εφημερίες των γιατρών , ενώ αναγνώρισε και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό.


" Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προσλάβει προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες. Δεν θα έλεγα ότι μπορούμε να κάνουμε σπατάλες, αλλά το απαραίτητο προσωπικό θα προσληφθεί και έχουμε ήδη επιλέξει κάποιες διαδικασίες με την υπουργό να καταθέσουμε προτάσεις σε σχέση με τα ελλείμματα," τόνισε.

Από τα Χανιά ο κ. Φραγκιαδουλάκης, έκανε γνωστό πώς έχει καταθέσει πρόταση ώστε το παλιό κτήριο του ΙΚΑ της πόλης να διαμορφωθεί σε κέντρο υγείας αστικού τύπου, ενώ θα αναβαθμιστούν τα κέντρα υγείας και οι άλλες δομές που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου