Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

35χρονος Ρεθυμνιώτης δέχτηκε επίθεση από δυο ένοπλους νεαρούς

Επίθεση από δυο ένοπλους νεαρούς δέχτηκε χθες το βράδυ 35χρονος Ρεθυμνιώτης, υπάλληλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής τον οποίο οι κακοποιοί τραυμάτισαν στο κεφάλι αναγκάζοντας τον να τους παραδώσει τα χρήματα που κρατούσε.

Ειδικότερα, ο 35χρονος στις 9 το βράδυ κι ενώ είχε ολοκληρώσει την εργασία στο γραφείο του, κατευθυνόταν στην περιοχή του Κολυμβητηρίου όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του. Στα χέρια κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι που περιείχε έγγραφα και χρήματα.


Ενώ βρισκόταν κοντά στο Ι.Χ. του κι ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί, τον πλησίασε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δυο νεαροί. Ο ένας κρατούσε όπλο εμφανώς και ο δεύτερος ρόπαλο με το οποίο χτύπησε στο κεφάλι τον 35χρονο τραυματίζοντας τον. Οι δυο κακοποιοί, πήραν από τα χέρια του θύματος το τσαντάκι, επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα και ανέπτυξαν ταχύτητα φεύγοντας κατά κάποιες μαρτυρίες προς την περιοχή του στρατοπέδου. Παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για τη ληστεία, οι δυο δράστες μέχρι αργά τη νύχτα δεν είχαν εντοπιστεί.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Να σημειωθεί, ότι το τσαντάκι που του άρπαξαν και που φαίνεται να ήταν το δέλεαρ των ληστών, περιείχε 500 ευρώ.

Οι δράστες, σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, ήταν νεαρής ηλικίας και μιλούσαν άπταιστα την Ελληνική γλώσσα. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ντόπιους.

ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου