Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Τρομακτικά γενέθλια με έναν κλόουν!

Φαίνεται πως οι κλασικοί κλόουν έχουν αρχίσει να φθίνουν αφού μια εταιρία από την Ελβετία σκέφτηκε να προσφέρει την υπηρεσία στην οποία οι άνθρωποι θα προσλαμβάνουν κλόουν που θα τρομάζουν τον κόσμο!

Μάλιστα, η παράξενη αυτή υπηρεσία έχει γίνει δημοφιλής στη χώρα μέσα σε ένα μόλις χρόνο λειτουργίας. Ο διάβολος- κλόουν για μια εβδομάδα ακολουθεί τα.. θύματά του και σκαρώνει πολλά τρομακτικά κόλπα προκαλώντας φόβο σε αυτά και γέλιο σε αυτόν που τον προσέλαβε!

Η «εβδομάδα τρόμου» περιλαμβάνει τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες, περίεργα αντικείμενα στο ταχυδρομικό κουτί και φυσικά στενή παρακολούθηση. Όταν η μέρα των γενέθλιων φτάσει τότε ο κλόουν πετάει την τούρτα στο πρόσωπο του θύματος για να ευχηθεί τα χρόνια πολλά με τον δικό του τρόπο!

«Πριν ένα χρόνο έψαχνα να βρω ένα περίεργο δώρο για τον φίλο μου και δεν μπορούσα να καταλήξω κάπου. Τότε συνέλαβα την ιδέα. Έμπνευση ήταν διάφορες ταινίες που είχα δει», είπε ο Dominic Deville, ιδιοκτήτης της εταιρίας.

«Ο φίλος μου παραλίγο να πεθάνει από το φόβο του αλλά στο τέλος του άρεσε! Έτσι αποφάσισα να το κάνω επιχείρηση», προσέθεσε ο Deville.

Η υπηρεσία κοστίζει συνολικά 453 ευρώ και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

cosmo.gr

1 σχόλιο: