Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Σκότωσε τον πατέρα του με τσεκούρι για τα βιντεοπαιχνίδια

Οι γονείς του, του πήραν το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, αφού πέρασε μία εβδομάδα παίζοντας παιχνίδια και αυτός, δεκατεσσάρων μόλις ετών, σκότωσε τον πατέρα του με τσεκούρι!

Το απίστευτο περιστατικό, συνέβη στην πόλη Τουπσέ, που απέχει περίπου 1.200 χλμ. από τη Μόσχα στις 12 Απριλίου. Όπως διευκρίνισε η αστυνομία το φονικό έγινε στη μία τη νύχτα, ενώ ο άτυχος πατέρας κοιμόταν.

"Ο 14χρονος έφηβος σκότωσε σχεδόν ακαριαία τον πατέρα του με διαδοχικά κτυπήματα με τσεκούρι στο πρόσωπο και στο κρανίο του, όταν το θύμα τού αποστέρησε το βιντεο-παιχνίδι του", ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την εισαγγελία στο Κρασνοντάρ στη νοτιο-δυτική Ρωσία.


Όπως διέρρευσε, το φονικό, ήταν αποτέλεσμα επιβολής "πειθαρχικού" μέτρου στον ανήλικο. Συγκεκριμένα, ο έφηβος έπαιζε συνεχώς με το βιντεο-παιχνίδι κι οι γονείς του τον έβλεπαν διαρκώς με τα μάτια του στραμμένα στην "κονσόλα" ή τη βιντεο-οθόνη του.

Μετά το φονικό, η κατατρομαγμένη μητέρα του μικρού...παρέδωσε την "κονσόλα" στο παιδί της, που είχε την ψυχραιμία να παίξει κάποιες ώρες πριν να πάει να κοιμηθεί!

Τότε και μόνον η μητέρα ειδοποίησε συγγενείς και τους είπε τι είχε γίνει. Εκείνοι, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον νεαρό πατροκτόνο. Ο νεαρός δράστης είχε φυσικά "λευκό" ποινικό μητρώο και κρατείται μέχρι να γίνει η δίκη του.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου