Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Χανιά: Άγνωστος δράστης έβαλε φωτιά σε φυλάκιο λατομείου και έκαψε το δίκυκλο του Αλβανού φύλακα.

Θύμα επίθεσης έπεσε στα Χανιά ένας εργάτης, Αλβανικής καταγωγής που εργάζεται ως φύλακας λατομείου στην περιοχή των Κεραμειών.

Άγνωστος δράστης που είχε καλυμμένο
νο το πρόσωπο του, εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο λατομείο που βρίσκεται στον δρόμο από Παναγιά προς Θέρισο του δήμου Κεραμειών.

Ο δράστης απείλησε με ξύλινο ρόπαλο τον αλλοδαπό φύλακα και πριν αυτός προλάβει να αντιδράσει, έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές το σπιτάκι του φύλακα, που βρισκόταν στην είσοδο του λατομείου.

Στη συνέχεια ο άγνωστος δράστης έβαλε φωτιά και στο δίκυκλο του αλλοδαπού , επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και έγινε άφαντος.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική που
κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή του πυροσβεστικού σταθμού Χανίων Νίκο Σκουλούδη, από τα πρώτα στοιχεία η επίθεση δεν σχετίζεται με τα τελευταία κρούσματα βίας σε βάρος αλλοδαπών που έχουν καταγραφεί στα Χανιά. "
Από τα πρώτα στοιχεία θα έλεγα ότι μάλλον είναι άλλοι οι λόγοι και δεν συνδέονται με τα τελευταία περιστατικά. Πιστεύω η προανάκριση να οδηγήσει στα πραγματικά αίτια," τόνισε ο κ. Σκουλούδης.
Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και για πυρκαγιά στην συνοικία "Κουμ Καπή".
Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό έκαψαν εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που ανήκε σε αλλοδαπό.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η επέμβαση των πυροσβεστών αποσόβησε το ενδεχόμενο επέκτασης της φωτιάς και σε άλλα οχήματα που βρισκόταν στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου