Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η Πετρούλα έχει και σοφέρ...

Η Πετρούλα Κωστίδου, μετά τις καταιγίδες και τα... υψηλά βαρομετρικά που φέρνει στην TV, προσέλαβε σοφέρ για να την πηγαίνει στις δουλειές της.

Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε ταξί, κάτι όμως η αναμονή, κάτι οι απεργίες των ιδιοκτητών ταξί την οδήγησαν στη μεγάλη απόφαση να προσλάβει οδηγό.
Ετσι πλέον είναι... Εγγλέζα στα ραντεβού της.
Αν και θα μπορούσε να έχει δίπλωμα οδήγησης, η 20χρονη hot ξανθιά δεν είχε το χρόνο να κάνει τα απαραίτητα μαθήματα.

Καθώς, δε, οι γονείς της ανησυχούν -παρά το γεγονός ότι είναι σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της-
την έπεισαν να πάρει έναν οδηγό. Ετσι και εκείνοι είναι ήσυχοι ότι το παιδί τους είναι ασφαλές στον δρόμο. Για χατίρι τους λοιπόν, η Πετρούλα προσέλαβε τον Πέτρο, ένα νέο παιδί στο οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Ο οδηγός της είναι πολύ προσεκτικός και την πηγαίνει στο Star, αλλά και στις υπόλοιπ
ες υποχρεώσεις της.

Δύσκολα όμως μπορεί ο φωτογραφικός φακός να τη «συλλάβει» στο αυτοκίνητο αφού πότε κυκλοφορεί με το τζιπ του Πέτρου και πότε (συγκεκριμένα στις πιο επίσημες εμφανίσεις της) με τη λευκή BMW Z4 Roadster.
Το διθέσιο πολυτελές αμάξι η ξανθιά καλλονή του καιρού σκοπεύει να το κυκλοφορεί στους δρόμους μόνη της μετά από αρκετούς μήνες, όταν θα καταφέρει να βρει το χρόνο να κάνει μαθήματα οδήγησης, κάτι που θέλει πάρα πολύ.

Και επειδή η είδηση κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία, λίγο αυτό, λίγο το τσουχτερό πρόστιμο που την έκανε να... ντυθεί στο δελτίο καιρού, ήρθε το... μάτι και χθες το κορίτσι έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε στο πόδι.

Αν και πονούσε, η Πετρούλα, ως επαγγελματίας, πήγε κανονικά στο πόστο της στο Star και εκφώνησε το δελτίο καιρού με το γνωστό νάζι και την τσαχπινιά της. Αμέσως μετά η πολυαγαπημένη μητέρα της, η κυρία Ειρήνη, και ο σοφέρ της την πήγαν στο νοσοκομείο προληπτικά, για εξετάσεις.



espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου