Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΧΑΝΙΑ-Εκδηλώσεις επετείου από την επανάσταση του Θερίσου: Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρομε, δήλωσε από τα Χανιά η Λούκα Κατσέλη.

Την ανάγκη συστράτευσης όλων των Ελλήνων προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση που σήμερα αντιμετωπίζει, τόνισε σήμερα από τα Χανιά, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη.

« Εάν είναι ένα πράγμα που μάθαμε από την ιστορία μας είναι ότι τις μάχες για να τις κερδίσουμε, πρέπει να τις δίνομε όλοι μαζί ενωμένοι», είπε η κα Κατσέλη, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 105 χρόνων από την επανάσταση του Θερίσου, που ανέδειξε την προσωπικότητα του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η ίδια μάλιστα, παραλλήλισε τις ιστορικές περιόδους τονίζοντας ότι σήμερα καλούμαστε για μια ακόμα φορά να δώσομε μια δύσκολη μάχη.


«Τιμούμε τον εμπνευσμένο ηγέτη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, για την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητα του.
Την διορατικότητα του. Αποτελεί για όλους μας πηγή έμπνευσης και δύναμης, για να δώσομε σήμερα κάτω από τις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα μας, τη μάχη για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, για μια ισχυρή οικονομία, για ένα διαφορετικό πρότυπο ανάπτυξης, έτσι ώστε τα παιδιά μας στον τόπο τους να μπορούν να βρουν δουλειές να έχουνε μια πραγματικά, καλή ζωή.

Δίνομε την μάχη για μια ισχυρή Ελλάδα και η όλη του η διαδρομή, η όλη του η πορεία, μας κάνει αισιόδοξους ότι μπορούμε όταν βάζομε ψηλά τους στόχους να τους πετυχαίνομε» είπε η κα Κατσέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου