Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Superleague:Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.Δύσκολος ο αγώνας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα από την τριάδα των πρωτοπόρων του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague που αγωνίζεται εκτός έδρας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Και, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει μακράν την πιο δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στο «Καυτανζόγλειο» τον φορμαρισμένο Ηρακλή, ο οποίος προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 στην Τρίπολη, ενώ κάθε άλλο παρά αδιάφορος μπορεί να θεωρηθεί, αφού δεν απέχει ακόμα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Αντίθετα, οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου αγωνίζονται ε
ντός έδρας με δύο εκ των ουραγών της βαθμολογίας.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό, με στόχο βέβαια να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι για να κάνει στη συνέχεια συντήρηση δυνάμεων ενόψει των επόμενων κρίσιμων υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Όσο για τον «τρίτο της παρέας» ΠΑΟΚ, είναι ο πρώτος που θα ριχθεί στη μάχη, υποδεχόμενος το Σάββατο στην Τούμπα τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Πανθρακικό, ο οποίος ωστόσο τελευταία, παίζοντας χωρίς άγχος και ανεβασμένος κατακόρυφα αγωνιστικά, έχει κάνει... αρκετές ζημιές.


Superleague - 25η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΠΑΟΚ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
16:45 ΝOVA
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ 19:00 ΝOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ 14:30
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 14:30 ΝOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 14:30 ΝOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:45 ΝOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου