Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Μια 28χρονη Ηρακλειώτισσα εγκέφαλος σπείρας ναρκωτικών

Του Ανδρέα Κριτσωτάκη

Έμπορος θανάτου, γένους θηλυκού, συνελήφθη επί τω έργω. Μια 28χρονη Ηρακλε
ιώτισσα, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, την ώρα που πουλούσε ναρκωτικά στα στέκια της πόλης.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είναι γνωστή στις διωκτικές αρχές, είχε τεθεί υπό στενή, αλλά διακριτική παρακολούθηση, από τους αστυνομικούς, καθώς υπήρχαν οι πληροφορίες, ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Έτσι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η αστυνομία, παρακολουθούσε τη νεαρή γυναίκα. Η επιχείρηση για τη σύλληψη, τόσο της ίδιας, όσο και του 31χρονου συνεργού της, έγινε προχθές και αφού οι αστυνομικοί, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια ότι το… ζευγάρι, είχε προμηθεύσει λίγη ώρα πριν με μία δόση ηρωίνης 35χρονη Ηρακλειώτισσα.

Τόσο η 35χρονη χρήστης, όσο και οι δύο έμποροι συνελήφθησαν.
Στη συνέχεια σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι και στον εξωτερικό χώρο αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Στο χώρο του λεβητοστάσιου, έξι σακούλες με ποσότητα ηρωίνης βάρους 471 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,5 γραμμαρίων και το ποσό των 230 ευρώ. Επιπλέον στην 28χρονη βρέθηκαν άλλα 1.485 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, ενώ πλέον βαρύνονται με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.

Ήταν ο… σοφέρ Όπως φανερώνουν τα πρώτα στοιχεία, ο 31χρονος, είχε περισσότερο το ρόλο του σοφέρ και του συνεργού, αφού φαίνεται ότι ο εγκέφαλος της… επιχείρησης ήταν η 28χρονη, η οποία είχε αναλάβει να προμηθεύει με ηρωίνη και κοκαΐνη τους τοξικομανείς που, δυστυχώς, συνωστίζονται στα στέκια της πόλης.

Ο 31χρονος πιθανότατα ήταν εκείνος που αναλάμβανε να κάνει απλά τα δρομολόγια, από τα στέκια στη γκαρσονιέρα που χρησιμοποιούσαν για να στήσουν την επιχείρησή τους.


Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως η 28χρονη, ενώ γνώριζε ότι ο κίνδυνος να γίνει η… στραβή και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς ήταν μεγάλος -αφού έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές υπηρεσίες -δεν την έκανε να φρενάρει τα σχέδια και την επιχείρηση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών που είχε δημιουργήσει και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Εφημερίδα Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου