Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Πρωτοβουλίες για προβολή - ανάπτυξη του τουρισμού στο νομό Χανίων

Συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2009, κατ’ αρχήν σε Σκανδιναβικές χώρες, ετοιμάζει η Ομοσπονδία Κύριων Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων Ν. Χανίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων.
Σε χθεσινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία τονίζει ότι «θα είναι η αρχή μιας σειράς επαφών σε ευρωπαϊκές πόλεις, ώστε να συναντήσουμε συνεργάτες tour operators, καθώς και να εξετάσουμε τις δυνατότητες μελλοντικών συνεργασιών.

Παράλληλα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων η οποία θα καλύψει πλήρως τα έξοδα προβολής του Νομού Χανίων τους μήνες Δεκέμβριο '09 - Ιανουάριο 2010 στα πολυκαταστήματα Harrods στο Λονδίνο με σκοπό την αναθέρμανση της αγγλικής τουριστικής αγοράς προς το νομό μας.
Επίσης έχει ήδη συμφωνηθεί με τη Νομαρχία Χανίων να λάβει μέρος ο νομός μας σε Road Shows στις Σκανδιναβικές Χώρες τον Μάρτιο 2010. Προσπαθούμε επίσης με επαφές που έχουμε με την αεροπορική εταιρεία Easy Jet την καθιέρωση δρομολογίων απ’ ευθείας για Χανιά όπως ήδη έχει κάνει για το Ηράκλειο».


Τέλος, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι «η προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στα Χανιά προχωρεί, ενώ το σχετικό έντυπο έχει ήδη σχεδιασθεί και σύντομα θα εκτυπωθεί.
Έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας ου τουριστικού κόσμου των Χανίων, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα δρώμενα στην τουριστική αγορά και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για την προώθηση και καθιέρωση του τόπου μας ως ενός υψηλού τουριστικού προορισμού».



Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου