Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Super League:Την Τρίτη η απόφαση για την πρεμιέρα

Την προσεχή Τρίτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβουλίο της ΕΠΟ θώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μετάθεσης ή μη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η Σούπερ Λίγκα θα στείλει τη Δευτέρα το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο θα την ενημερώνει για όσα συζητήθηκαν στη δική της τελευταία συνεδρίαση και θα ζητά την οριστική θέση της Ομοσπονδίας.

Ο
πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος φέρεται να μην έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση για την εισήγηση που θα φέρει στη συνεδρίαση. Αλλωστε, ακόμα δεν έχει στα χέρια του το επίσημο αίτημα της Λίγκας.
O πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου πραγματοποιούνται τα τεστ των διαιτητών, και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε:


"Πιθανότατα θα διατηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα των ημερομηνιών, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα για την οριστική απόφαση".
Επιθυμία του είναι να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 22-23 Αυγούστου, αλλά ταυτόχρονα τόνισε ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει τελεσίδικα στο Δ.Σ. της Τρίτης.

''sport24.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου