Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Κατσίκα σε στριπτιτζάδικο ...

Πολλές φορές στα στριπτιτζάδικα, οι θαμώνες ξεπερνούν τα όρια, παραβιάζοντας την πολιτική του "δεν αγγίζουμε" και ζητώντας σεξ, χωρίς αυτό να περιλαμβάνεται στο... πρόγραμμα.
Στην ιστορία μας όμως εκτός ορίων δεν βγήκε κάποιος μεθυσμένος πελάτης, αλλά μια κατσίκα που εισέβαλε σε στριπτιτζάδικο.
Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης Hank Piecura, το μαγαζί του, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Coachella (California), καταστράφηκε από ένα αφηνιασμένο ζώο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Piecura, βρήκε μια τζαμαρία σπασμένη, αίμα και γυαλιά στο πάτωμα και όταν είδε το υλικό της κάμερας ασφαλείας, διαπίστωσε ότι μια κατσίκα είχε μπει από την μπροστινή πόρτα.


Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης, γύρισε όλη την περιοχή ρωτώντας αν κάποιος έχασε μια κατσίκα (για να πληρώσει και τη ζημιά), αλλά όλοι του απαντούσαν ότι δεν έχουν κατσίκες και πιθανότατα το ζώο το έσκασε από κάποια μακρινή φάρμα ή έπεσε από φορτηγό.

Το πώς έφτασε μέχρι εκεί είναι μυστήριο, αλλά αν έψαχνε για σεξ, καλύτερα να έμενε στη φάρμα, καθώς η κτηνοβασία, δυστυχώς, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις αμερικανικές επαρχίες.

''news247.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου