Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Γιγάντιος φαλλός...βολτάρει στους δρόμους.

Αναυδοι έμειναν οι πολίτες στο Ελσίνκι όταν σήμερα πρωί-πρωί είδαν ένα γιγαντιαίο φαλλό να...βολτάρει στους παγωμένους δρόμους της πόλης, άκαμπτος πανύψηλος , επιβλητικός και σιωπηλός, εκτός κι αν κάποιος του μιλούσε, τον έβριζε ή τον χλεύαζε οπότε και απαντούσε καταλλήλως.

Το περίεργο αυτό θέαμα είχε σκοπό να προσελκύσει τους περαστικούς σε ένα καμπαρέ όπου μία ομάδα καλλιτεχνών τσίρκου ανεβάζει μία παράσταση με θέμα την ντροπή για το τι είμαστε.

"Προς Θεού, σώστε τα πέη... και τους άνδρες !", φώναξε μία γηραιά κυρία που ειδοποιημένη από κάποιους άλλους θεατές (άγνωστο εάν αποτελούσε μέρος του θεάματος κι αυτή) είπε ότι πήγε στο κέντρο της πόλης ειδικά για να θαυμάσει τον φαλλό.

Τον ρόλο του ανδρικού μορίου, ύψους 2,5 μέτρων, έχει αναλάβει ένας από τους τρεις ηθοποιούς του θιάσου Agit-Cirk, η πρεμιέρα της παράστασης του οποίου με τίτλο "Καμπαρέ της ντροπής" θα γίνει αύριο Παρασκευή στο Ελσίνκι.

Ένας άλλος ηθοποιός του θιάσου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η παράσταση αφορά στην "ντροπή που νιώθουν οι άνδρες για τον εαυτό τους".

"Το πέος είναι αναπόσπαστο μέρος της παράστασης, βέβαια καταλαβαίνετε ότι έχει λίγο μικρότερο μέγεθος από αυτό", επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου