Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ποδόσφαιρο-Πολλές εκπλήξεις επιφύλαξε στα μέλη της η ΕΠΣ Ρεθύμνου

Συμβαδίζοντας με τις επιταγές του 21ου αιώνα, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης εξέπληξε ευχάριστα τα μέλη της μοιράζοντας από έναν φορητό υπολογιστή στα σωματεία του νομού, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Σε μια συμβολική κίνηση, η ΕΠΣΡ αποφάσισε να δωρίσει τον πρώτο φορητό υπολογιστή στο Σύλλογο ΑΜΕΑ "Ο Ίκαρος", για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Σταράκης, στον χαιρετισμό του χαρακτήρισε "ήρωες" όλους όσοι υπηρετούν το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο:

"Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είναι τρόπος σκέψης δράσης και οπτικής και μέσον με ο οποίο δημιουργούμε μόνο φίλους" ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνης, ο οποίος συνέχισε: "Όλοι εσείς κύριοι εκπρόσωποι των σωματείων μας είστε ήρωες.
Υπηρετείτε το πιο υγιές κομμάτι της ν
εολαίας και σας ευχαριστούμε για αυτό. Οφείλετε τη λέξη βία να την διώξετε από το λεξιλόγιο σας και είναι συγκινητικές οι προσπάθειές σας". Την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης (www.epsr.gr) παρουσίασε ο γενικός γραμματέας της, 'Αλκης Μυρσιλίδης.

Το σάιτ της ΕΠΣΡ φιλοξενεί ήδη πολύτιμες πληροφορίες για την Ένωση, τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, του κανονισμούς της ΕΠΟ, χρήσιμους συνδέσμους κλπ.
Εκτός της παράδοσης των φορητών υπολογιστών και την παρουσίαση της ιστοσελίδας της, η ΕΠΣ Ρεθύμνης βράβευσε τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην εκδήλωση, Βαγγέλη Μαζαράκη, τον Νίκο Μαχλά, τον Γιώργο Κοκολάκη και τον "εργάτη" του ερασιτεχνικού ρεθυμνιώτικου Ποδοσφαίρου, Φώτη Γάσπαρη. Η ΕΠΣΡ τίμησε επίσης τα παιδιά που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες και στις προεπιλογές αυτών, δηλαδή την Ελευθερία Δαφέρμου, την Ευαγγελία Πίτση, την Μαρία Καψαλάκη, την Λυδία Μυρσιλίδη, τον Ιωάννη Νικηφόρο, τον Ηλία Χνάρη, τον Μίλτο Παπάζογλου, τον Ροδάμανθο Ανδρουλάκη και τον Νίκο Χαλκιαδάκη


ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου