Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ζευγάρι θυσίαζε αγοράκια για να κάνει δικά του παιδιά.

Ξεπερνούν τα όρια της εγκληματικές διαστροφής οι πράξεις ενός ζευγαριού στην Ινδία, το οποίο θυσίαζε αγοράκια για να αποκτήσει γονιμότητα και να κάνει δικά του παιδιά.

Με την καθοδήγηση πνευματικού, ενός γκουρού που έγινε άφαντος μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, το άτεκνο ζευγάρι σκότωσε συνολικά πέντε αγόρια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν οι αρχές, ο τρισάθλιος ψευτομάγος είχε συμβουλέψει το άτεκνο ζευγάρι να «θυσιάσει» συνολικά 11 αγόρια για να μπορέσει να αποκτήσει δικά του παιδιά.

Οι ινδικές αρχές, έφτασαν στα ίχνη του ζευγαριού, ερευνώντας τους μυστηριώδης θανάτους μικρών αγοριών που είχαν σημειωθεί μέσα σε τρεις μήνες.

Όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί, ο θάνατος των πέντε αγοριών, ηλικίας 2 έως 4 ετών, είχε αποδοθεί αρχικά σε δάγκωμα φιδιών, ωστόσο η συχνότητα των περιστατικών προκάλεσε ερωτήματα.

Το μυστήριο και η εγκληματική δράση του ζευγαριού αποκαλύφθηκε όταν ένα έκτο αγόρι μπήκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα από δηλητηρίαση. Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι των δραστών βρέθηκαν υλικά μαύρης μαγείας, ανάμεσά τους και δηλητηριώδεις ουσίες και βότανα.


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου