Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΑΟ: Κυνηγώντας την υπέρβαση στη Λιέγη...

Τη... μεγάλη υπέρβαση θα επιχειρήσει να κάνει το βράδυ της Πέμπτης (20.00, ΑΝΤ1), αντιμετωπίζοντας τη Σταντάρ στη ρεβάνς του 1-3 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο στόχος της πρόκρισης στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, που αρχικά φάνταζε εφικτός, φάνηκε να απομακρύνεται μετά την απροσδόκητη ήττα της περασμένης Πέμπτης. Ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν και να κυνηγήσουν ό,τι μπορούν...

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει ν' αφήσει αυτή τη φορά κανένα απ' τα βασικά του όπλα να ξεκουραστεί. Εξάλλου, εδώ που τα λέμε, ο Νιόπλιας δεν έχει και πολλές επιλογές, ειδικά στην αμυντική γραμμή. Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Δάρλας και Σεϊταρίδης είναι εκτός μάχης, οπότε ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με λύσεις ανάγκης στα άκρα της άμυνας.

Παρόλα αυτά, πάντως, και παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες του "τριφυλλιού" παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ριχθούν στη μάχη και να τα παίξουν όλα για όλα. "Ποδόσφαιρο είναι, όλα γίνονται", είναι το σύνθημά τους. Αρκεί, βέβαια, αυτή τη φορά να έχουν την τύχη με το μέρος τους, αφού στο πρώτο ματς η Σταντάρ είχε τρία γκολ σε ισάριθμες τελικές προσπάθειες...

Από πλευράς ενδεκάδας, δεν αποκλείεται οι αμυντικές απουσίες να φέρουν τον Κατσουράνη σε θέση στόπερ δίπλα στον Σαριέγκι, αφού ο Καντέ θα περάσει αριστερά. Στην περίπτωση αυτή πλάι στον Ζιλμπέρτο στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια ο Τζόρβας, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Καντέ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σαριέγκι, Κατσουράνης (Μπιάρσμιρ), στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Ζιλμπέρτο με τον Σιμάο (Κατσουράνη), πιο μπροστά τους ο Καραγκούνης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λέτο και σέντερ φορ ο Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου