Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Στη Νομάρχη ο νέος αστυνομικός διευθυντής

Τη Νομάρχη Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη επισκέφθηκε εθιμοτυπικά, στα πλαίσια της ανάληψης των νέων καθηκόντων του ως Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου, ο Ταξίαρχος κ. Γιάννης Μεσοδιακάκης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της πόλης του Ηρακλείου και της ενδοχώρας του νομού, καθώς και θέματα που αφορούν στην υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις της η κ. Σχοιναράκη ανέφερε:

«Καλωσορίσαμε και πάλι στο Νομό το Γιάννη το Μεσοδιακάκη, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά από τη θητεία του σε άλλες θέσεις ευθύνης στο Νομό μας, όπου είχε αφήσει δείγματα γραφής, δουλειάς και αποτελεσματικότητας. Αυτό ακριβώς περιμένουμε να κάνει και τώρα, έχοντας τη γενική ευθύνη των αστυνομικών υπηρεσιών στο Ηράκλειο και είμαι σίγουρη, όπως τουλάχιστον φάνηκε και από τις πρώτες κουβέντες που είχαμε, ότι τα επόμενα βήματα θα είναι βήματα συνεργασίας για να υπάρχει ισορροπία και εποπτεία σε όλα τα σημεία του Νομού, ούτως ώστε να είναι ο πολίτης ασφαλής και να εισπράττει τη σωστή λειτουργία των θεσμών.

Σε πρώτη προτεραιότητα είναι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της αστυνομικής διεύθυνσης, των υπηρεσιών που ο ίδιος διευθύνει πλέον σε όλο το Νομό, και ο τρόπος συνεργασίας μας ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σε θέματα που σχετίζονται και με την τουριστική περίοδο. Το επόμενο διάστημα αυτά θα τα εξετάσουμε αναλυτικά, αφού είμαστε ένας νομός καθαρά τουριστικός και αγροτικός. Είναι λοιπόν αναγκαίο να περιφρουρήσουμε αυτούς τους δυο τομείς που είναι η βαριά μας βιομηχανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου