Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια τα λέει όλα για το ροζ βίντεο ,σήμερα στο «Αξίζει να το δεις»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανοίγει σήμερα όλα τα χαρτιά της και παραδέχεται τα πάντα σχετικά με το περιβόητο ροζ DVD! Σε ένα... κρεσέντο ειλικρίνειας, μιλάει για την απόφασή της να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου» είπε η σέξι ξανθιά. «Πήρα την απόφαση μέσα σε πέντε λεπτά».

Η Τζούλια είναι η «επίσημη καλεσμένη» σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις» στον ΑΝΤ1 και μιλάει για όλα! Το γύρισμα της εκπομπής κράτησε περίπου μία ώρα και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα.

Ομως το ραντεβού της Τατιάνας με την Τζούλια έγινε γνωστό σε εμάς και φυσικά η «Εspresso» κατάφερε να μάθει και να σας αποκαλύψει ένα μέρος από τη συγκλονιστική ομολογία της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Εκεί, λοιπόν, λέει για πρώτη φορά την ωμή αλήθεια σχετικά με το πολυσυζητημένο ροζ βίντεο που σάρωσε σε πωλήσεις.

Μπορεί να μην ήθελε να πει πολλά για το συμβόλαιο που λέγεται ότι υπέγραψε με την εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, ούτε και για την (χρυσή κατά πολλά δημοσιεύματα) αμοιβή της, αλλά παραδέχεται πλέον ότι το περιβόητο ροζ βίντεο δεν ήταν απλώς μια προσωπική στιγμή, όπως διατυμπάνιζε όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μια ταινία πορνό. «Ναι, το έκανα. Σταυρώστε με!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οπως ισχυρίστηκε, αποφάσισε να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο από ερωτικούς παρτενέρ που είχε κατά καιρούς. «Στάθηκα αφελής. Εμπιστευόμουν τον οποιονδήποτε και τον άφηνα να τραβάει βίντεο κατά την ερωτική μας επαφή» δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ συμπλήρωσε: «Σήμερα όλοι αυτοί με απειλούν. Βγάζω όλη μου την αλήθεια για να μην μπορεί κανείς να μ’ έχει στο χέρι». Παραδέχεται επίσης πως όλα όσα έλεγε περί «προσωπικών στιγμών» ήταν για να υ [Η Τατιάνα Στεφανίδου.] υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Τζούλια Αλεξανδράτου και την Τατιάνα Στεφανίδου είχε κλείσει πριν από 48 ώρες. Ο όρος για να γίνει η συνέντευξη ήταν να μιλήσει ειλικρινά για όλα τα θέματα και να πει την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο.
Το μοντέλο που απασχολεί τα media έντονα με την προσωπική του ζωή θέλησε να δώσει κι άλλες λεπτομέρειες για τη ζωή της, που απασχόλησε τους Ελληνες αλλά και τις Ελληνίδες. Η ξανθιά καλλονή μίλησε ακόμη για τη σχέση της με την οικογένειά της, πόσο την επηρέασε ο πατέρας της στα πρώτα της βήματα, τις σχέσεις με τους συντρόφους της και πόσο πληγώθηκε από αυτές, καθώς και για τη συνέχεια της καριέρας της.

Η παρουσιάστρια ήταν η μόνη που κατάφερε να πείσει την Τζούλια Αλεξανδράτου να λύσει τη σιωπή της, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης χρειάστηκε να διακοπεί το γύρισμα τουλάχιστον έξι φορές. Ο λόγος ήταν η εμφανώς δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν η Τζούλια, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να της δίνει αρκετό χρόνο για να μπορέσει να απαντήσει.

ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου