Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΡΕΘΥΜΝΟ:Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

Συνάντηση με τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, είχαν σήμερα εκπρόσωποι των Εθελοντών Σαμαρειτών προκειμένου να συζητήσουν θέματα συνεργασίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, κ. Αντώνης Μπαγιαρτάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας, κ. Συμεών Γιαννάκης και ο Διευθυντής Προγραμματισμού της Νομαρχίας, κ. Κώστας Σαββάκης.

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο και την μεγάλη κοινωνική προσφορά των Σαμαρειτών στην τοπική κοινωνία, η οποία όπως είπε...

... γνωρίζει και εκτιμά την προσφορά των Εθελοντών Σαμαρειτών σε κρίσιμες στιγμές, όπως η αντιμετώπιση των πυρκαγιών και των ακραίων καιρικών φαινομένων, που κατά καιρούς έχουν πλήξει το Νομό.

Στο πλαίσιο αναγνώρισης της κοινωνικής προσφοράς των Σαμαρειτών, αλλά και της ουσιαστικής συνδρομής, που παρέχουν στο έργο των αρχών της πολιτικής προστασίας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα τους παραχωρεί τον τεχνικό εξοπλισμό επικοινωνίας (ασύρματοι, κεραίες κλπ), που διαθέτει, κάθε φορά που αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες ευχαρίστησαν τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για την παραχώρηση του εξοπλισμού αυτού, που διευκολύνει κατά πολύ το έργο τους και την αποτελεσματικότητά τους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου