Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τσάμπιονς Λιγκ: Για το θαύμα στο Μπορντό ο Ολυμπιακός

Το 1-0 με το οποίο έχασε μέσα στο Καραϊσκάκη από την Μπορντό σύμφωνα με την ποδοσφαιρική λογική σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει απόψε ένα θαύμα (21.45 ΝΕΤ) στο «Σαμπάν Ντελμά» για να πάρει την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο επειδή ο όρος «ποδοσφαιρική λογική» συνήθως... δεν υφίσταται, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται αποφασισμένοι να «παίξουν τα ρέστα τους» στη Γαλλία και... ό,τι ήθελε προκύψει.

Βέβαια, στα μείον των Πειραιωτών προστίθεται και η κακή κατάσταση (αγωνιστική και ψυχολογική) στην οποία βρίσκονται τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο. Για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια η ομάδα βρίσκεται εκτός όλων των στόχων, γεγονός που έχει βαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη βεβαρημένο κλίμα...

Εν πάση περιπτώσει, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να τα ξεχάσουν όλα αυτά και να ριχτούν στη μάχη με τη λογική του «εμείς θα τα δώσουμε όλα και... ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Όσο για τις απουσίες, είναι γνωστές: Ντουντού και Ντιόγκο έμειναν στην Αθήνα αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Ντάτολο, μπορεί να μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι σίγουρο αν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Από κει και πέρα, δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος πως θα ξεκινήσει ο Μαρέσκα, ο οποίος βρίσκεται στον... κόσμο του εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν αποκλείεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα ο Στολτίδης.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια ο Νικοπολίδης, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Μπράβο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος, στο κέντρο της μεσαία γραμμής οι Λεντέσμα, Στολτίδης (ή Μαρέσκα), δεξιά ο Λούα Λούα, αριστερά ο Ντάτολο και μπροστά οι Ντάρμπισιρ και Μήτρογλου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου