Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Οδός... Λάρα Κρόφτ!

Οι φίλοι του βιντεοπαιχνιδιού Λάρα Κροφτ σίγουρα θα ήθελαν να μείνουν στην πόλη Derby της Αγγλίας και συγκεκριμένα στον δρόμο που θα πάρει το όνομα της αγαπημένης τους ηρωίδας!
Σε ψηφοφορία που διεξήχθη στο διαδίκτυο περίπου 27.000 άτομα ψήφισαν στην ονομασία του δρόμου “Λάρα Κροφτ” κερδίζοντας το 89% της προτίμησης του κοινού.


Οι άλλες επιλογές ήταν ο ποδοσφαιριστής Steve Bloomer, ο αστρονόμος John Flamsteed
και ο μηχανικός George Sorocold.

Η επέκταση του νέου οδικού δακτυλίου της πόλης δεν απέχει και πολύ από τα στούντιο όπου δημιουργήθηκε ο ιδιαίτερα δυναμικός γυναικείος χαρακτήρας των '90s ο οποίος ενσαρκώθηκε από την γοητευτική ηθοποιό Angelina Jolie.


“Στην ψηφοφορίας επικράτησε η... φαντασία των ανθρώπων από όλον τον πλανήτη. Παρά τις ελάχιστες γνώσεις μου στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών παραδέχομαι πως αυτό το ποσοστό (89%) είναι αρκετά μεγάλο ώστε να αγνοηθεί.
Η Croft γεννήθηκε στο Derby και της αξίζει να στέκεται δίπλα σε παραδοσιακά στοιχεία της πόλης”, είπε η δημοτική σύμβουλος Lucy Care στην Telegraph.


Τα παιχνίδια Tomb Raider σχεδιάστηκαν από την εταιρία Core Design με έδρα τη συγκεκριμένη πόλη και πρωταγωνίστρια την Lara Croft ενώ πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου