Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ηλεκτρονικές Πληρωμές Οφειλών

Μια ακόμη ηλεκτρονική υπηρεσία που έχει τεθεί σε λειτουργία τις τελευταίες ημέρες είναι οι ηλεκτρονικές πληρωμές. Με τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές Οφειλών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις Βεβαιωμένες Οφειλές τους προς τον Δήμο Ηρακλείου και να πληρώσουν ηλεκτρονικά το σύνολο ή μέρος αυτών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ηρακλείου ή με Πιστωτική Κάρτα VISA.
Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών είναι συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος Ηρακλείου προς την εξυπηρέτηση του Δημότη με την Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων, δυνατότητα που του προσφέρει η πύλη του Δήμου www.heraklion.gr στα πλαίσια της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e-government).

Η Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων αφορά τριάντα (30) υπηρεσίες που ανήκουν στις εξής κατηγορίες :

Πιστοποιητικά Δημοτολογίου (όλες οι πράξεις)

Πιστοποιητικά Ληξιαρχείου (όλες οι πράξεις)

Ηλεκτρονικές Πληρωμές

Αντίγραφα Οικοδομικών Αδειών

Βλάβες Οδοστρώματος

Βλάβες Δημοτικού Φωτισμού

Τοποθέτηση Πινακίδων Σήμανσης

Συντήρηση Πάρκων & Παιδικών Χαρών

Συντήρηση Πρασίνου

Για να γίνει χρήση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Πληρωμών θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να εγγραφεί στην πύλη του Δήμου (στη διεύθυνση http://www.heraklion.gr/signup.html) και να πιστοποιηθεί η ταυτότητα του από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου (Γραφείο 4, Λότζια). Από την επόμενη ημέρα θα μπορεί πλέον να ενημερώνεται για τις οφειλές του προς τον Δήμο Ηρακλείου και να προχωρήσει σε πληρωμές χωρίς να χρειάζεται ξανά επίσκεψη στις Δημοτικές υπηρεσίες.

Για την είσοδο σας στη σελίδα των Ηλεκτρονικών Πληρωμών επιλέξτε τον υπερσύνδεσμο Ηλεκτρονικές Πληρωμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου