Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Γ' - Δ΄Εθνική : Στη μάχη και οι Κρητικές ομάδες ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ

Γ'ΕΘΝΙΚΗ
Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο Νότιο Όμιλο.
Η Παναχαϊκή με τον...αέρα της πρωτοπόρου φιλο
ξενείται απο τον ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Ασπρόπυργο και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βύζας Μεγάρων μετά το "κάζο" της προηγούμενης αγωνιστικής και την εντός έδρας ήττα απο την Καλλιθέα, ταξιδεύει στην Αίγινα για αντιμετωπίσει τον "αλλαγμένο" μετά τις διοικητικές εξελίξεις Σαρωνικό.
Ενώ η Καλλιθέα που επανήλθε δυναμικά στο "κόλπο" της ανόδου μετά την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχεται στο "Ελ Πάσο" τον Αίαντα Σαλαμίνας.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:
Με Δράκο στην αποστολή
Ο Δράκος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή καθώς οι πόνοι από το διάστρεμμα που υπέστη, έχουν υποχωρήσει αρκετά και σε πρώτη φάση αποφασίστηκε να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα έχει μαζί του ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Η τελευταία προπόνηση του Πλατανιά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον σέρβο τεχνικό να επαναλαμβάνει την αξία της νίκης στον κυριακάτικο αγώνα...

Η αποστολή αποτελείται από τους: Λιούρδη, Γκολέμη, Παληγεώργο, Ρεπετσά, Ζουτάουτας, Τσαρτσίδη, Τραυλό, Μπελεβέτη, Κομπογεννιτάκη, Δράκο, Πηγιάκη, Τσαγκαράκη, Χριστόπουλο, Χαρατσή, Καρακίτσο, Χριστουλάκη, Μιρτσέτα, Πάγκαλο, Μαρτσάκη και Κατσικοκέρη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπόλος, Πότσι και Γύπαρης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
15:00

Ασπρόπυργος-Παναχαϊκή 2005
Πλατανιάς Α.Ο.-Αγία Παρασκευή

Παναργειακός-Χερσόνησος
Κεραυνός Κερατέας-Ατσαλένιος
ΣαρωνικόςΑίγινας-Βύζας

Χαϊδάρι-Παναιγιάλειος

Καλλιθέα-Αίας Σαλαμίνας
Ζάκυνθος-Κόρινθος

Δ'ΕΘΝΙΚΗ

Στο παιχνίδι Πατούχας – ΑΟΧ στρέφονται όλα τα βλέμματα στην 15η αγωνιστική του 10ου ομίλου. Τα Χανιά, καλούνται να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» του Πατούχα, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά με το «διπλό» στην Αναγέννηση Ιεράπετρας (2-0) και έτσι θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Απο εκεί και πέρα, ο Γιούχτας θα φιλοξενήσει τον Ακρίτα και θέλει το «τρίποντο» προκειμένου να ελπίζει σε «στραβοπάτημα» του ΑΟΧ για να περάσει στην κορυφή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00

Γιούχτας-Ακρίτας
Μοχός-ΑΣΗ Γωνιά

Σπάθα-Αναγ. Ιεράπετρας

Μινώταυρος-Επισκοπή

ΑΣ Ιεράπετρας-Αετός Ανωγείων
Πατούχας-Χανιά
Αστέρας Ρεθύμνου-Π.Α.Ο. Κρουσώνος

Ρούβας-Ηρόδοτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου