Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟ-Ολυμπιακός στον τελικό του μπάσκετ.

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 20 Φεβρουαρίου.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Αρη με 83-93 στο Αλεξάνδρειο, αλλά πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 20 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσει το αιώνιο αντίπαλο του, Παναθηναϊκό.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και ως συνέπεια αυτού βρέθηκαν σε ρόλο κυνηγού και με το άγχος για τη συντήρηση της διαφοράς του πρώτου ημιτελικού στο ΣΕΦ (+14).
Στην αντίπερα όχθη ο Αρης έδειξε πολύ καλά στοιχεία εν όψει της δύσκολης συνέχειας, ήταν ανταγωνιστικός, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να πραγματοποιεί τηρουμένων των αναλογιών ένα ιδανικό ντεμπούτο.

Ο ΠΑΟ

Για έκτη συνεχόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Ηρακλή με 99-63 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα διεκδικήσουν τον τίτλο, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της 20ης Φεβρουαρίου, έναν εκ των Αρη και Ολυμπιακού, οι οποίοι αγωνίζονται στις 19:00GR στο Αλεξάνδρειο.
Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν... χωράει ανάλυση, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει διαφορά τριάντα πόντων από το πρώτο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου