Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Χανιά: Αποκλεισμός του κτηρίου της εφορίας από αγρότες



Το κτίριο στο οποίο συστεγάζονται οι δύο Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες των Χανίων,στην οδό Τζανακάκη ,απέκλεισαν απο το πρωί,(φωτό) μέλη της Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων του νομού ΄΄η ενότητα΄΄,συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις.
Η κινητοποίηση έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα καθώς οι αγρότες περιμένουν απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής
Ανάπτυξης στα αιτήματα που έχει θέσει.
Όπως έγινε γνωστό, αντιπροσωπεία από το νομό Χανίων στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού, θα συναντηθεί στις 5 το απόγευμα στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Καρχιμάκη.

Η κινητοποίηση έξω από τις Οικονομικές Υπηρεσίες θα συνεχισθεί και αύριο και από τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον κ. Καρχιμάκη θα εξαρτηθεί η στάση που θα τηρήσουν στην συνέχεια οι αγρότες.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες - μέλη της Παναγροτικης Συσπείρωσης Αγροτών (ΠΑΣΥ) που άνοιξαν χθες το ''χορό'' των κινητοποιήσεων αποκλείοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εθνική οδό Χανίων - Ρεθυμνου, παρέμειναν όλο το βράδυ στο
ν κόμβο "Μεγάλα Χωράφια" χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
Τα μέλη της ΠΑΣΥ προχώρησαν σε νέο αποκλεισμό του δρόμου από τις 11:00-11.30 το πρωί ενώ ο αποκλεισμός θα επαναληφθεί από τις 7:00 -7.30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου