Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Tην Εφορία Χανίων θα αποκλείσουν την Τετάρτη οι αγρότες. Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Σε αποκλεισμό του κτηρίου της Εφορίας Χανίων στην οδό Τζανακάκη ,αποφάσισαν να προχωρήσουν οι αγρότες του νομού,μετά απο πολύωρη έκτακτη συνεδρίση που πραγματοποίησαν τα μέλη της ΟΑΣ ''Η Ενότητα''σήμερα το μεσημέρι,συνεχίζοντας τις δυναμικές κινητοποιήσεις ,ενάντια στην αγροτική πολιτική της Κυβέρνησης.
Αποφασίστηκε να προηγηθεί μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης ,ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας , όλοι οι αγρότες με το πλοίο της γραμμής θα αναχωρήσουν για την Αθήνα ,για την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου έξω απο το Υπουργείο αγροτικής Ανάπτυξης το πρωί της Πέμπτης.


Εκεί θα προσπαθήσουν να συναντηθούν με την ηγεσία του Υπουργείου για να πάρουν ,όπως είπαν σήμερα εκπρόσωποι των αγροτών, την δέσμευση της Υπουργού για συγκεκριμένες λύσεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Εξάλλου, ως γνωστόν ,την Τρίτη ,μια μέρα πριν αναχωρήσουν οι αγρότες για την Αθήνα ,αγρότες και κτηνοτρόφοι των Χανίων θα προχωρήσουν σε μαζικό συλλαλητήριο στην Εθνική οδό ,στο ύψος του κόμβου στα Μεγάλα Χωράφια .

1 σχόλιο: