Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ :«Αν με αποδοκιμάσουν, θα φύγω»

Στην Κρήτη, ο Απόστολος Παπουτσάκης φημίζεται για τη λεβεντιά του και δεν μασάει τα λόγια του. «Είναι το λιγότερο απαράδεκτη η συμπεριφορά ορισμένων στην Τρίπολη.

Οι Δ. Μπάκος και Γ. Καϋ
μενάκης ανέλαβαν τον Αστέρα από τα αλώνια και ποιο είναι το ευχαριστώ; Να καθυβρίζονται με απαξιωτικές εκφράσεις, τη στιγμή που οι σωστοί επιχειρηματίες τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση.

Τι θέλουν δηλαδή; Να πάρει πρωτάθλημα ο Αστέρας;
Μάλλον σε ορισμένους αρέσουν οι βρωμιές και τα λαμόγια», τόνισε με καυστικό ύφος και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.


Ο Κουτσιανικούλης

«Αν συμβεί αυτό σε μένα, την επόμενη ημέρα θα μαζέψω τα πράγματά μου. . Το ίδιο θα γίνει σε περίπτωση που αντιληφθώ καταστροφές στο γήπεδο. Είμαι κάθετος σε τέτοια ζητήματα». Οταν η συζήτηση έφτασε στο οικονομικό, ο Απ. Παπουτσάκης λίγο έλειψε να... βγάλει σπυριά. «Είναι μια πονεμένη ιστορία αυτή», είπε και πέρασε στην αντεπίθεση. «Τα έξοδα ανέρχονται σε επταψήφια νούμερα.
Φέτος ο Εργοτέλης στάθηκε τυχερός με την πώληση του Κουτσιανικούλη, αλλά για τη νέα σεζόν οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια δεν είναι τα προσδοκώμενα. Στο Ηράκλειο υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα: αυτή της ύπαρξης δύο ομάδων. Ο κόσμος δεν αντέχει να πηγαίνει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, μία στον Εργοτέλη και την άλλη στον ΟΦΗ. Το συμμερίζομαι».


Ωστόσο, ο Απ. Παπουτσάκης είναι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και δεν χάνει το χιούμορ του. «Ξέρεις, όταν είμαι πολύ στενοχωρημένος, μου περνάει από το μυαλό να τα παρατήσω. Λέω "ας το καλό, τι θέλω και ασχολούμαι".
Ομως οι χαρές είναι εντονότερες και τότε τα ξεχνάω όλα...».

«Είναι απαράδεκτο μια πόλη 25.000 κατοίκων να μη συγκεντρώνει στο γήπεδο ούτε 3.000 φιλάθλους. Στη Στερεά Ελλάδα υπάρχει μόνο μία ομάδα και χρειάζεται συμπαράσταση απ’ όλους», υπογραμμίζει ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης. «Θα φύγω μόνο όταν πάψω να δίνω όραμα στους φίλους της ομάδας», δηλώνει ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

«Τα έσοδα από τα εισιτήρια δεν είναι τα προσδοκώμενα», μας λέει ο πρόεδρος του
του Εργοτέλη Απ. Παπουτσάκης.


ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου