Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΣΟΚ από την αυτοκτονία 24χρονου ναύτη στη Λέσβο με καταγωγή από την Κρήτη

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Μυτιλήνης ο θάνατος του 24χρονου ναύτη του Πολεμικού Ναυτικού Νίκου Κακλιδάκη - Παπούλια, που βρέθηκε απαγχονισμένος στην Αμαλή.

Ο νεαρός του οποίου η οικογένεια ζει στην Αθήνα με καταγωγή από την Κρήτη, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Μυτιλήνη αφού ζούσε στο νησί τουλάχιστον τα τελευταία εφτά χρόνια.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και υπηρετούσε τώρα και τη θητεία του στο Ναυτικό.
Το νεαρό βρήκε απαγχονισμένο σε δέντρο στην Αμαλή, ένα χιλιόμετρο από το Ναυτικό Παρατηρητήριο της Αγριελιάς - όπου υπηρετούσε -, ένας περίοικος που είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής, ειδοποιώντας αμέσως την Αστυνομία.

Η σορός του μεταφέρθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία και νεκροτομή.

Μετά από διασκέδαση
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος φορούσε πολιτικά - δε βρισκόταν δηλαδή σε υπηρεσία - και μόλις λίγες ώρες πριν, το Σάββατο το βράδυ, διασκέδαζε σε καφέ-μπαρ της προκυμαίας.
Εκτιμάται ότι η αυτοκτονία θα πρέπει να έγινε γύρω στις 5 το πρωί της Κυριακής, δηλαδή αμέσως μετά τη νυχτερινή του έξοδο.
Όσοι τον είδαν το τελευταίο βράδυ μένουν άφωνοι από την είδηση του θανάτου του, αφού ο νεαρός κουβέντιαζε σα να μη συμβαίνει τίποτα και η συμπεριφορά του δεν έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο τόσο σοβαρό πρόβλημα που να τον οδηγήσει στο να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες που «κυκλοφόρησαν» στην πόλη θέλουν το νεαρό να οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω μιας ερωτικής απογοήτευσης.
Όμως άλλες πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, αφού ο 24χρονος, αν και είχε πρόσφατα χωρίσει, βρισκόταν ήδη σε άλλη σχέση.

Ας σημειωθεί ότι είχε προγραμματίσει ήδη την 15νθήμερη άδειά του για το Πάσχα και επρόκειτο να πάει στην Αθήνα, ενώ σχεδίαζε μόλις πάρει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική.

Ο αυτόχειρας καταγόταν από μια ευκατάστατη οικογένεια στην Αθήνα και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο εντελώς ξαφνικά οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.


Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση, ενώ τη λύπη τους για το χαμό του άτυχου ναύτη εξέφρασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και το Πολεμικό Ναυτικό.


emprosnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου