Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ηράκλειο : Παύση 11 υπηρεσιακών αυτοκινήτων από τον ΓΓ Περιφέρειας Κρήτης

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιος Καρούντζος ενέκρινε σήμερα την παύση της κυκλοφορίας 11 υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Γραφείου Κίνησης Αυτοκινήτων της Περιφέρειας, προκειμένου να παραδοθούν εντός 20 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης στον ΟΔΔΥ για να εκποιηθούν προς όφελος του Δημοσίου, σε μια προσπάθεια να δώσει η Κρήτη το παράδειγμα.

"Το Δημόσιο, θα πρέπει να περιορίσει τα κόστη και τις δαπάνες του σε όλα τα επίπεδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρούντζος.


"Ένδεκα είχαμε αποσύρει την προηγούμενη περίοδο, είμαστε στα είκοσι δύο τώρα και έπεται η συνέχεια τους επόμενους μήνες", είπε, προσθέτοντας ότι πρέπει να κάνουμε πράξη αυτό το οποίο λέει σήμερα η κυβέρνηση και ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούσης.

Επίσης ευχαρίστησε, τον δήμαρχο Ηρακλείου, διότι, όπως είπε, παρέδωσε και εκείνος το δικό του αυτοκίνητο. "Είναι μια ουσιαστική προσπάθεια και η Αυτοδιοίκηση είτε η Α' βαθμού είναι, είτε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, να ξεκινήσουν τέτοιες διεργασίες. Να δώσει η Κρήτη το παράδειγμα", ανέφερε.

Εξάλλου, σε αλλαγές των προϊστάμενων στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης.

Μελέτησα -είπε- την όλη διαδικασία για τη συγκεκριμένη Διεύθυνση. Υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία είναι υπό διαλεύκανση και κάποιες διαδικασίες διοικητικές, τις οποίες πρέπει να πράξω ως Γενικός Γραμματέας. Για ό,τι πρόβλημα υπάρχει στις υπηρεσίες, θα πρέπει να πάρω και τις αντίστοιχες αποφάσεις, πρόσθεσε.

"Θέλω -ανέφερε- να ευχαριστήσω όσους ήταν μέχρι τώρα προϊστάμενοι και διευθυντές στην αρμόδια Διεύθυνση, όμως το Δημόσιο δεν σταματάει εκεί, θα αξιοποιηθούν σε άλλα επίπεδα. Αλλαγές πρέπει να γίνονται σε όλες τις υπηρεσίες διότι τα φαινόμενα της δυσλειτουργίας ή και της καλής λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις υπηρεσίες πρέπει να δοκιμάζονται μέρα με την μέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου