Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Μαγεύτηκε το κοινό από μια εξαιρετική συναυλία

Μαγεμένο άφησε το κοινό του Ηρακλείου η εξαιρετική παρουσία των Μουσικών Συνόλων του Νομαρχιακού Οργανισμού Πολιτισμού και Επιμόρφωσης της Νομαρχίας Ηρακλείου στη συναυλία που έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης, στο κινηματοθέατρο Αστόρια. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την αίθουσα παρακολουθώντας τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μικτή χορωδία και την Παιδική Χορωδία της Νομαρχίας σε μια εξαιρετική εμφάνιση. Όλοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για τη σοβαρή και μεθοδική δουλειά των συντελεστών, η οποία έδωσε για μια ακόμα αφορά ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη. Η κ. Σχοιναράκη τόνισε το όραμα της Νομαρχιακής Αρχής για την καλλιέργεια και την προβολή της μουσικής στο Νομό Ηρακλείου αλλά και εν γένει στην Κρήτη και αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που έχουν επιτελέσει τα Μουσικά Σύνολα της Νομαρχίας Ηρακλείου τα δύο τελευταία χρόνια που δημιουργήθηκαν.

Η κ. Σχοιναράκη επεσήμανε ότι το Ηράκλειο αποτελεί τον πρώτο σταθμό της περιοδείας των Μουσικών Συνόλων που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά σε πόλεις όλης της Κρήτης. Τέλος, η κ. Σχοιναράκη ευχαρίστησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Παναγιώτη Φουρναράκη, τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Π.Ε.Η. κ. Δημήτρη Χρονάκη, καθώς και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους που έχουν διατελέσει πρόεδροι του Οργανισμού, κα. Δέσποινα Συγγελάκη - Παναγιωτάκη και κ. Γιώργο Πιτσούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου