Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Άγρια κόντρα Μανωλίδου – Ψινάκη!

Το’ χε πει ο Ψινάκης λίγο πριν από την έναρξη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ότι δεν θα τα πάει καλά με την Ευγενία Μανωλίδου και από ότι φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο.

Έτσι λοιπόν στα γυρίσματα της εκπομπής που θα προβληθεί αύριο το βράδυ, λίγο έλειψε να πιαστούν μαλλί με μαλλί γιατί διαφώνησαν στην κριτική τους κάποια… ταλέντα που εμφανίστηκαν στο show!!!

Όπως είδαμε το πρωί στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» εμφανίστηκαν κάτι μοντέλα, όπως τα γέννησε η μαμά τους!!!

Τσιτσίδι δηλαδή, κρύβοντας μόνο τα επίμαχα μέρη του σώματός τους.

Κι ενώ ο Ηλίας Ψινάκης… ενθουσιάστηκε από το θέαμα, η Ευγενία Μανωλίδου είχε αντίθετη άποψη. Η κυρία… «μη μου άπτου» σοκαρίστηκε από το θέαμα και διαμαρτυρήθηκε γιατί και καλά δεν είναι σωστό να εμφανίζονται γυμνοί στο talentshowτου ΑΝΤ1!!! Σιγά καλέ λες και δεν έχει ξαναδεί γυμνό!!! Τέτοια σεμνοτυφία πια;;;


Φυσικά ο Ψινάκης της την είπε με το γάντι πάντα, κι εκείνη θύμωσε τόσο πολύ που μέχρι και θέση άλλαξε με τον Περρή, ώστε να μην είναι δίπλα στον… μάνατζερ!!!

Το περιστατικό επιβεβαίωσε τόσο ο Ηλίας Ψινάκης, όσο και η Ευγενία Μανωλίδου στη ρεπόρτερ του «Super Star».

Ο Ψινάκης είπε ότι όντως είχαν μια διαφωνία, ενώ σε διαπίστωση της δημοσιογράφου ότι η κα Μανωλίδου έχει αρχίσει να χαλαρώνει κάπως σε σχέση με την πρώτη εκπομπή ο κριτής είπε το αμίμητο: «Σε ποιο σημείο»;

Όταν δε ρωτήθηκε με ποια ταιριάζει πιο πολύ με τη Ματθίλδη ή με την Μανωλίδου, απάντησε ότι ταιριάζει με τον Περρή που του τον έβαλε και στη μέση και θα… ησυχάσει!!!

Πω, πω καρφιά!!!!

Όσο για την Μπουμπούκα; Εκείνη είπε ότι λειτούργησε με το συναίσθημα και… παρασύρθηκε, ενώ ο Περρής πήρε το ρόλο του πυροσβέστη και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά μεταξύ Ψινάκη – Μανωλίδου!!!

Η συνέχεια αύριο…


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου