Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Δύο παιδάκια δίνουν τις οικονομίες τους στην...Ελλάδα!

Την ώρα που αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας μας κρύβονται και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη δύο αγοράκια δίνουν το μικρό κομπόδεμα τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της....

Μπορεί το ποσό να είναι μικρό όμως η πράξη τους είναι μεγάλη. Ο λόγος για τον Νικόλα και τον Γιώργο. Δύο αδελφάκια από την Πετρούπολη. Τα δύο αυτά αγοράκια ήταν στο σπίτι της γιαγιάς τους όταν την άκουσαν να λέει πόσο χάλια είναι η οικονομία της χώρας μας και να λέει επίσης για τον λογαριασμό διάσωσης της χώρας μας.

Έτσι τα παιδιά αυτά πήγαν σπίτι και αποφάσισαν να σπάσουν τον κουμπαρά τους. Μέσα είχε ο καθένας από δέκα ευρώ και αποφάσισαν να τα δώσουν στον λογαριασμό αυτό που άνοιξε ο πρόεδρος της Βουλής. Θα πει κανείς θα σωθούμε από 20 ευρώ; Όχι όμως σίγουρα δεν θα σωθούμε από αυτούς που τα φάγανε και τώρα βρίσκονται κρυμμένοι και δεν έχουν λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό. Η πράξη των παιδιών αυτών θα πρέπει να μας κάνει όλους να αναλογιστούμε τι πραγματικά κάνουμε για την οικονομία.

Τα δύο αυτά παιδάκια θα πάνε το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο για να του δώσουν τα λεφτά αυτά. Μόλις 20 ευρώ! Και την ίδια ώρα οι 1500 υπάλληλοι της Βουλής διαμαρτύρονται επειδή θέλουν να τους κόψουν τους 16 παχυλούς μισθούς που παίρνουν!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου