Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΡΕΘΥΜΝΟ:Νέα αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος και κατ’ οίκον έρευνα στα Ζωνιανά

Νέα αυτοψία χώρου, στα Ζωνιανά όρη όπου τελέστηκε την Τρίτη το απόγευμα η ανθρωποκτονία του 60χρονου Μιχάλη Κάβαλου, πραγματοποίησαν προχθές το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές υπό τον αστυνομικό διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένα αστυνομικά σκυλιά καθώς και ειδικούς ανιχνευτές, προκειμένου να αναζητήσουν χρήσιμα για την προανάκριση και την ανάκριση στοιχεία που ίσως διαφωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος. Στην τελευταία αυτοψία, φαίνεται ότι βρέθηκαν κάποια αξιοποιήσιμα στοιχεία ενώ να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη που έχει γίνει στο χώρο από την ημέρα του εγκλήματος.


«Κάθε αυτοψία προσθέτει νεότερα στοιχεία στην υπόθεση» είπε στα «Ρ.Ν.» ένας αξιωματικός από εκείνους που χειρίζονται την υπόθεση.

Νέα κατ’ οίκον έρευνα έγινε όμως χθες το πρωί και στα σπίτια των κατηγορουμένων για το έγκλημα, στα Ζωνιανά χωρίς να βρεθεί τίποτα περισσότερο από ένα κυνηγητικό όπλο.

Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί θα απολογηθούν στον ανακριτή Αθανάσιο Μαρνέρη, ο 52χρονος και ο 28χρονος γιός του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού εκ προθέσεως, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


rethnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου