Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Στα εργαστήρια της αστυνομίας αναλύεται ένα "σαπούνι του Ολοκαυτώματος"!..

Στα εργαστήρια της αστυνομίας στο Μόντρεαλ αναλύεται τώρα ένα σαπούνι, το οποίο κατασχέθηκε στο κατάστημα ενός λιανοπωλητή, ώστε να τεκμηριωθεί αδιάσειστα, εάν είναι φτιαγμένο από το λίπος θυμάτων του Ολοκαυτώματος, όπως ακριβώς το διαφημίζει στην πελατεία και ο πωλητής..., ανέφερε σήμερα μία εκπρόσωπός της. Πάνω στο σαπούνι υπάρχει χαραγμένος ένας αγκυλωτός σταυρός.

Κατασχέθηκε στο κατάστημα του λιανοπωλητή στη λεωφόρο Σεν Λοράν, πριν περίπου επτά ημέρες, μετά από μία καταγγελία της ισραηλιτικής κοινότητας. "Εμείς θα είμαστε μέσα σε λίγες ημέρες σε θέση να τεκμηριώσουμε, εάν είναι όντως ένα από τα σαπούνια από ναζιστικό κολαστήριο, ή εάν πρόκειται για φάρσα, πάρα πολύ κακού γούστου", τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Πρόκειται για μοναδικό σαπούνι, που πωλείται προς 300 καναδικά δολάρια. Προκύπτει ότι ο λιανοπωλητής είναι Εβραίος και δηλώνει ότι κατέχει το εμπόρευμά του από πρώην κρατούμενο στο Αουσβιτς.Για την Ιστορία, πολλοί εφεσιβάλλουν τον ισχυρισμό ότι, "οι Ναζί παρήγαγαν και σαπούνι από τα πτώματα των εκατομμυρίων θυμάτων τους". Όμως, υπήρξαν έκτοτε αποδείξεις ότι, τουλάχιστον το αποπειράθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου