Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Αγριο επεισόδιο στο κέντρο του Ηρακλείου

Σε ρινγκ μετατράπηκε χθες το βράδυ η πλατεία Λιονταριών, όταν δύο νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια μια άλλη παρέα για άγνωστη αιτία.
Το περιστατικό που σημειώθηκε στο κεντρικότατο σημείο της πόλης του Ηρακλείου, την ώρα που πολύς κόσμος διέρχεται από εκεί, αναστάτωσε αυτόπτες μάρτυρες και καταστηματάρχες.
Η αγριότητα της συμπλοκής ήταν τέτοια που ανάγκασε όσους βρέθηκαν στο σημείο και παρακολούθησαν τη σκηνή να καλέσουν άμεσα την αστυνομία.
Παρά το γεγονός ότι ομάδα ανδρών του ΤΑΕ έφτασε άμεσα στο σημείο, οι δράστες αλλά και τα θύματα είχαν αποχωρήσει από την πλατεία.
Οι νεαροί ταραξίες, ηλικίας 21 και 23 ετών, όμως, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν της σύλληψης.

Οι έρευνες των αστυνομικών επεκτάθηκαν γρήγορα στη γύρω περιοχή, εντοπίζοντάς τους στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου.
Οι δύο άνδρες αποπειράθηκαν να ξεφύγουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, στη διάρκεια της προσπάθειάς τους αυτής, πέταξαν το πιστόλι που είχαν μαζί τους, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.
Η αστυνομία τώρα ερευνά το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να έχουν πρωταγωνιστήσει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Μαστροπεία
Την ίδια ώρα συνεχίζονται και τα περιστατικά μαστροπείας στο Ηράκλειο, στα οποία πρωταγωνιστούν κυρίως αλλοδαποί. Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες ένας ακόμη αλλοδαπός συνελήφθη, γιατί εξέδιδε μια 16χρονη ομοεθνή του στη μαστροπεία.
Οι άνδρες της Ομάδας Επιχειρησιακής Ετοιμότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, έπειτα από πληροφορίες που είχαν, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ατόμων. Συγκεκριμένα, ένας αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού, υποτίθεται για να συνευρεθεί με την ανήλικη κοπέλα, έναντι του ποσού των 50 ευρώ.
Οταν έφτασαν, όμως, στο προκαθορισμένο σημείο, στο σπίτι της κοπέλας, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

www.2810.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου