Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τον έκαναν αλλαγή και αυτός πήγε στην... παμπ!

Ποιος έχει πει ότι ένας παίκτης που γίνεται αλλαγή είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει τον υπόλοιπο αγώνα μέσα από το γήπεδο; Ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ απέδειξε πως ακόμα και σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα όπως είναι η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να υπάρχει μία εξαίρεση, καθώς έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι με το σκορ στο 0-5 και αποφάσισε να δει το δεύτερο μέρος από γειτονική παμπ!
Ναι, καλά διαβάσατε...

Όταν ο τεχνικός των "κλάρετς" Μπράιαν Λόους τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο μήπως και αλλάξει κάτι στα επόμενα 45 λεπτά (1-6 ωστόσο το τελικό σκορ) , ο 21άχρονος μέσος δεν το πολυσκέφτηκε και αφού έκανε το μπάνιο του στα αποδυτήρια ύστερα είδε το ματς στην τηλεόραση, μαζί με τους γονείς του και μερικούς φίλους στη γειτονική παμπ "Knights of St Columba".


Μόλις έγινε γνωστό μέσα από δημοσιεύματα το πειθαρχικό παράπτωμα του ΜακΝτόναλντ, η διοίκηση της Μπέρνλι του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 λιρών (ποσό που ισούται με μισθούς μίας εβδομάδας), με τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Σκωτίας να εκδίδει ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

"Τώρα συνειδητοποιώ ότι ήταν ανόητο, ασεβές και εντελώς λάλος να αφήσω το στάδιο στο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου. Ήταν ένα μεγάλο λάθος, θα έπρεπε να παραμείνω στο Τερφ Μουρ για να στηρίξω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου", τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΜακΝτόναλντ, και συνέχισε:

"Έδειξα μεγάλη έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλους τους οπαδούς, το γνωρίζω και αποδέχομαι την τιμωρία που μου επιβλήθηκε.

Θα ήθελα να διαβεβαίωσω όλους τους οπαδούς ότι θα συνεχίσω να δουλεύω ανεπηρέαστα για να βοηθώ την ομάδα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ".

Το εντυπωσιακό πάντως όσον αφορά στην ομάδα της Μπέρνλι είναι πως σε μία περίοδο που θα πρέπει άπαντες να είναι ενωμένοι στον κοινό αγώνα της παραμονής, το "αντάρτικο" του ΜακΝτόναλντ δεν είναι η μοναδική ανορθογραφία που παρατηρείται μέσα στα αποδυτήρια του συλλόγου.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου