Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Κάλεσμα του προέδρου του Εργοτέλη στον κόσμο για στήριξη της ομάδας στην Superleague

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Εργοτέλης ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης προέβη στην εξής δήλωση - κάλεσμα στον κόσμο για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ .
"Θα ήθελα για τελευταία φορά φέτος να επικοινωνήσω με αυτό τον τρόπο, με τους Εργοτελίτες και τους φιλάθλους όλης της Κρήτης. Βρισκόμαστε στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει την τελευταία παρουσία της ομάδας μας στο Παγκρήτιο στάδιο.

. Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, προκειμένου ο Εργοτέλης να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε όλα τα επίπεδα. Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, η πορεία μας στη συνέχεια δεν ήταν ούτε η αναμενόμενη, ούτε ανάλογη του υλικού και της προσπάθειας που έχει γίνει. Αυτό, όμως, δεν θα μας αποτρέψει από το να αυξήσουμε τις προσπάθειές μας για να ανεβάζουμε τον πήχη ολοένα και ψηλότερα με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το σύνθημά μας: ο Εργοτέλης για πάντα στη Super League.

Με πλήρη επίγνωση των λαθών που έγιναν φέτος και με την υπόσχεση οι στιγμές αγωνίας τα επόμενα χρόνια να αφορούν τους υψηλούς στόχους του Εργοτέλη και όχι την προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής, σας καλώ όλους την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι μαζί θα ωθήσουμε την ομάδα μας στη νίκη και στο τέλος θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουν, όχι μόνο απέναντι στον αντίπαλο της Κυριακής, αλλά και απέναντι σε όλους εκείνους που αποφάσισαν να εμπλέξουν τον Εργοτέλη στα σχέδιά τους και να τον καταστήσουν θύμα τους.

Γιατί το παιχνίδι της Κυριακής είναι υπόθεση όλης της Κρήτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου