Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Βράβευση της ANEK απο την Νομαρχία Λέσβου

Τιμητική βράβευση της ΑΝΕΚ LINES, από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου για τον ένα χρόνο ακτοπλοϊκής παρουσίας της εταιρείας στο νησί,πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Στο Νομαρχιακό Μέγαρο Λέσβου, ο Νομάρχης κος Παύλος Βογιατζής, παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας & της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λιμενικών και Αστυνομικών Αρχών Λέσβου, υποδέχτηκε τον Προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Γιώργο Κατσανεβάκη, τον πλοίαρχο του LISSOS, κ. Διαμαντή Παπαγεωργίου, και τον Υποδ/ντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης της ΑΝΕΚ κ. Χαράλαμπο Σαλβαράκη.

Κατά την προσφώνησή του ο κος Βογιατζής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Τιμούμε σήμερα και ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ…γιατί όταν ως προς τις ακτοπλοϊκές μας συγκοινωνίες ήμασταν σε δύσκολη θέση, η ΑΝΕΚ με την δρομολόγηση του LISSOS μας βοήθησε και μας βοηθά…»
Ο κος Νομάρχης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΑΝΕΚ και για την χορηγική της υποστήριξη στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Από την πλευρά του ο κος Κατσανεβάκης τόνισε ότι : «Κύριος και βασικός άξονας της εταιρείας μας είναι η επικέντρωση στον άνθρωπο. Αυτός ο ανώνυμος άνθρωπος μας ενδιαφέρει και γι’αυτόν προσπαθούμε.
Γνωρίζουμε το μεγάλο έλλειμμα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες της Μυτιλήνης και της ευρύτερης περιοχής και αυτό το έλλειμμα ήρθε να καλύψει η ΑΝΕΚ παρέχοντας την γνωστή σε όλους ποιότητα των υπηρεσιών της.»

Η Αντιδήμαρχος κ Πετρέλλη ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ για την συνέπεια των δρομολογίων της και την εξυπηρέτηση του νησιού.

Αμέσως μετά ο Νομάρχης επέδωσε τα τιμητικά μετάλλια και τα διπλώματα στους εκπροσώπους της ΑΝΕΚ και στους πράκτορες της εταιρείας στη Μυτιλήνη κ.κ. Αντώνη & Ηλία Πίκουλο.

Ακολούθησε δεξίωση όλων των συμμετεχόντων στην τραπεζαρία του πλοίου «LISSOS».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου