Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Κουράκης: "Ο ΟΦΗ χρειάζεται δικό του γήπεδο"

Την δυνατότητα να αποκτήσει το δικό του γήπεδο εξετάζουν πλέον στον ΟΦΗ μετά τη νέα σελίδα που γύρισε ο σύλλογος.
Τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στο "Γεντί Κουλέ" αλλά πεποίθηση όλων είναι ότι ο ΟΦΗ πρέπει στο μέλλον να αποκτήσει δικό του γήπεδο και η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει σύντομα.

Ο νέος πρόεδρος της Κρητικής ομάδας Γιάννης Κουράκης μαζί με τους Νίκο Μαχλά, Βασίλη Ξημέρη, βρέθηκαν στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και όλοι μαζί επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια του γηπέδου αφήνοντας τους ικανοποιημένους από την εικόνα που συνάντησαν.

Ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας τόνισε στις συζητήσεις του με τα άλλα στελέχη του ΟΦΗ ότι φέτος η ομάδα θα παίξει στο "Γεντί Κουλέ" αλλά την μεθεπόμενη χρονιά θα πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει το δικό του γηπέδο.

Κουράκης: "Δεν είναι αδύνατο να αποκτήσει ο ΟΦΗ το δικό του γήπεδο"

Ο Γιάννης Κουράκης μετά την επιθεώρηση του γηπέδου τόνισε ότι: "Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση όμως οι μελέτες λένε ότι με τις κατάλληλες εργασίες μπορεί να ανοίξει ξανά τις πόρτες του. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα και σε συνεργασία με την πολιτεία ώστε η ομάδα να επιστρέψει ξανά εδώ. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά ώστε ο ΟΦΗ να αγωνιστεί στο δικό του γήπεδο".

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει στο μέλλον ο ΟΦΗ το δικό του γήπεδο, τόνισε: "Δεν είναι αδύνατο να αποκτήσει ο ΟΦΗ το δικό του γήπεδο. Αν υπάρχει οργάνωση όλα μπορούν να γίνουν. Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα είναι πάντα κάτι διαφορετικό. Στους στόχους είναι να αποκτήσει ο ΟΦΗ ένα δικό του ιδιόκτητο γήπεδο. Όπως και ο Εργοτέλης. Σε ότι αφορά εμένα θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να τα καταφέρουμε. Το Ηράκλειο και η Κρήτη μπορούν να στηρίξουν τα γήπεδα. Είναι πολύ νωρίς για να μπει ένα χρονοδιάγραμμα. Αυτήν την στιγμή πρώτο μέλημα είναι να γίνει ο ΟΦΗ ένα πρότυπο οργάνωσης και πολυμετοχικότητας".

Ξημέρης: "Όλα θα είναι έτοιμα για τη νέα χρονιά"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης τόνισε στις δηλώσεις του ότι ήδη έχει γίνει μια πρώτη μελέτη ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών: "Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει εκπονήσει έγκαιρα μια μελέτη για να είναι έτοιμο το γήπεδο. Αποφασίσαμε την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Αν ξεκινήσουν οι εργασίες την Δευτέρα, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος σε 20 ημέρες. Επίσης οι κερκίδες χρειάζονται ένα δεύτερο λίφτινγκ ενώ υπάρχει μια σκέψη να τοποθετηθεί ένα πλέγμα ώστε να προστατευτεί η ομάδα. Υπάρχει η ομάδα και εφόσον χρηματοδοτηθούμε από την πολιτεία, που πιστεύω ότι θα γίνει το γήπεδο θα είναι πανέτοιμο.

Όλες οι εργασίες έχουν προβλεφθεί στην μελέτη που έχει εκπονηθεί ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Όπως είπα και στον κ. Κουράκη το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 2 μήνες και πολύ λέω για να υποδεχτεί την ομάδα μας. Η συνάντηση που είχα με την πολιτεία είχε αποτέλεσμα. Από εβδομάδα θα πάμε ξανά στην Αθήνα ώστε να συντομεύσει τις διαδικασίες για την χρηματοδότηση των έργων".

Mαχλάς: "Γίνεται πράξη αυτό που θέλουμε όλοι"

Ο Νίκος Μαχλάς δήλωσε από την πλευρά του ότι: "Πρέπει να γίνει η έδρα μας αυτήν την χρονιά, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα προκειμένου να γίνει αυτό που θέλουμε όλοι και δεν είναι άλλο από την επιστροφή του ΟΦΗ στο δικό του γήπεδο. Το γήπεδο θα γίνει η έδρα που ο ΟΦΗ χρειάζεται ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Θα πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε πάρα πολύ. Αυτό που έγινε χθες ήταν ανεπανάληπτο και ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την συμπαράσταση του".

Ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών

Στην διάθεση του κόσμου βρίσκονται από σήμερα οι μετοχές του ΟΦΗ μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που ονομάζεται "Πολυμετοχικός ΟΦΗ".

Συγκεκριμένα από το πρωί της Παρασκευής ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται μετοχές μέσω του τραπεζικού λογαριασμού με αριθμό 118313 με την ονομασία "Πολυμετοχικός ΟΦΗ". Ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοιχτούν λογαριασμοί και σε άλλες τράπεζες".

Διπλές προπονήσεις

Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενώ οι Μύρων Σηφάκης-Νίκι Παπαβασιλείου μίλησαν στους παίκτες.

"Το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο σωματείο και χθες πήρατε μια πρώτη γεύση από το τι σας περιμένει όλη την χρονιά. Στα αποδυτήρια της ομάδας θα έχουν λόγο μόνο ο πρόεδρος, εμείς και ο Νίκος Μαχλάς" τόνισαν στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.


''.sport24.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου