Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Επίσκεψη το βράδυ στα Ζωνιανά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Τα Ζωνιανά θα επισκεφθεί το βράδυ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, για την παρουσίαση της ολοκληρωμένης Μελέτης Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την ανάπτυξη της περιοχής.
"Η συνύπαρξη του Συνασπισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική μας συμμαχία και θέλουμε να είναι δυνατή και αξιόμαχη".
Την αισιόδοξη αυτή εκτίμηση διατυπώνει ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην εφημερίδα "metro" κατά τη μεγάλη κρίση που ξέσπασε στον χώρο της πα
ράταξης με αφορμή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Μιλώντας για τις σχέσεις του με τον Αλέκο Αλαβάνο, υπογραμμίζει "ότι όλη αυτή η ιστορία "θα τα βρούνε-δεν θα τα βρούνε" έχει πάρει παράλογες διαστάσεις γιατί τα άλλα κόμματα δεν μας έχουν συνηθίσει να συζητάνε ανοιχτά και δημόσια τα θέματά τους".

Τονίζει ότι "αυτή τη στιγμή" δεν τον ανησυχεί το ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός βουλής ο ΣΥΝ. Ξεκαθαρίζει ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί από τον ηγεσία του ΣΥΝ μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου και τις εσωκομματικές συγκρούσεις που ακολούθησαν ενώ σε ό,τι αφορά το θέμα των πολιτικών συνεργασιών σημειώνει ότι "δεν κλείνουμε πόρτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου