Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία στο Ίντερνετ

ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ γυναίκα που ζει στη Βαλένθια βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για την περίθαλψη της μητέρας της, η οποία πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η Έβελιν Ντουένας, η οποία είναι 28 χρονών και κατάγεται από τον Ισημερινό, πουλάει την παρθενιά της στον μεγαλύτερο πλειοδότη σε μια λατινοαμερικανική ιστοσελίδα που ασχολείται κυρίως με πωλήσεις κουταβιών και μεταχειρισμένων iΡhones.

Η ελάχιστη τιμή από την οποία ξεκινάει η δημοπρασία είναι τα 15.000 ευρώ.
«Είναι μια μεγάλη θυσία, αλλά το κάνω για τη μητέρα μου. Δεν πιστεύω ότι θα λύσει όλα τα προβλήματά μου, αλλά θα μου προσφέρει κάποια οικονομική σταθερότητα», λέει η νεαρή γυναίκα. «Δεν με νοιάζει τι σκέπτεται ο κόσμος».
Η ίδια εργάζεται ως καθαρίστρια και ελπίζει ότι θα της μείνουν αρκετά χρήματα για να σπουδάσει Ιατρική.
Αυστηροί όροι Η Έβελιν Ντουένας θέτει αυστηρούς όρους για τον άνδρα που θα τη διακορεύσει.


Πρέπει να έχει ιατρική βεβαίωση που να αποδεικνύει ότι είναι υγιής, πρέπει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και θα μείνει μαζί της μόνο μία νύχτα.
Δεν θα επιτρέψει «φιλιά ή χάδια» και το ραντεβού θα γίνει σ΄ ένα ξενοδοχείο της επιλογής της, ενώ θα τη συνοδεύει ένα έμπιστό της πρόσωπο. Η έκκληση της Έβελιν Ντουένας φαίνεται πως συγκίνησε την κυβέρνηση της χώρας καταγωγής της, του Ισημερινού.
Όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση «εξετάζει τη δυνατότητα» να συνεισφέρει για τη φροντίδα της μητέρας της νεαρής γυναίκας στον Ισημερινό ή στα έξοδα για τις σπουδές της ώστε να μην υποχρεωθεί να καταφύγει σε τέτοια πράξη απελπισίας.


ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου