Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Την έσωσε το Botox ...

Η Λουζ Γκονζάλεζ έπεσε, τυχαία, θύμα πυροβολισμών στο Λος Άντζελες και οι γιατροί, μετά από αυτό, της έδωσαν πιθανότητες επιβίωσης που έφταναν μόλις το 25%.
Σήμερα, η Γκονζάλεζ όχι απλά ζει, αλλά χαμογελάει χάρη στην καλοσύνη και στο καινοτόμο πνεύμα ενός τοπικού γιατρού.

Η Γκονζάλεζ ζούσε μία απλή ζωή ως μητέρα και οικογενειάρχισσα. Πριν από δύο χρόνια, την ώρα που πήγαινε προς το σπίτι της μητέρας της, πυροβολήθηκε επτά φορές στο πρόσωπο από άγνωστο.
Δεν δίνονταν πολλές πιθανότητες στην άτυχη γυναίκα, αλλά τελικά τα κατάφερε.
Το δεξιό μέρος, όμως, του προσώπου της είχε καταστραφεί και όλοι οι μύες σε αυτό είχαν παγώσει.

"Θέε μου, δε θέλω να ζήσω έτσι. Θέλω να πεθάνω.
Γιατί σε μένα; Δεν έχω το μάτι μου, δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου, δεν μπορώ να φάω" σκεφτόταν η Γκονζάλεζ.
Οι γιατροί σήκωναν τα χέρια ψηλά, ώσπου βρέθηκε ο Ελληνοαμερικανός γιατρός, Δρ. Τζον Αναστασάτος.

Δουλεύοντας με τη γυναίκα για έναν περίπου χρόνο, κατάφερε να την κάνει να ανοιγοκλείσει το στόμα της ξανά. "Δεν υπήρξε καμία χειρουργική επέμβαση στα βιβλία που να μπορούσε να βοηθήσει στην περίπτωσή της.
Έτσι έπρεπε να προχωρήσουμε σε καινοτομία, χρησιμοποιώντας ενέσεις Βotox, μέθοδο την οποία, χρησιμοποιώ συνεχώς για λόγους αισθητικής. Στην περίπτωσή της, όμως, χρησιμοποιήθηκε για το τέντωμα και τη χαλάρωση των μυών" ανέφερε ο Αναστασάτος.
Στη συνέχεια, με χειρουργική επέμβαση βελτίωσε την εμφάνιση του προσώπου της. Η Λουζ Γκονζάλεζ δε φοβάται πια να κοιταχτεί στον καθρέφτη και μπορεί ξανά να είναι με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
"Τώρα είναι ο καλύτερός μου φίλος, όπως η Σταχτοπούτα" ανέφερε για τον γιατρό. "Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βοηθήσεις κάποια σαν κι αυτήν," είπε με τη σειρά του ο Αναστασάτος.



''news247.gr/''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου